«Σε αγαπώ...» - "Έπεσε" το πλατό των Ράδιο Αρβύλα με την αφιέρωση του Κανάκη στις δύο γυναίκες της ζωής του

Για τον Άγιο Βαλεντίνο, φυσικά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σε αγαπώ...» -

Ο Αντώνης Κανάκης, μπορεί να μην παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις και να αποφεύγει να δείξει την προσωπική του ζωή στα social media και στην δημοσιότητα γενικότερα, ωστόσο πρόσφατα έκανε την εξαίρεση και μίλησε ανοιχτά για την σύζυγό του και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Παλιά με θεωρούσαν τον απόλυτο “ρεμάλι”. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει” και περιμένω να νιώσω και να πω “τώρα θέλω να κάνω αυτό”. Έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία οι δυο μας ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής αλλά η αλήθεια είναι τρισάθλια. Γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, δεν ήταν συμβατικό», είπε ενώ όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε πως είναι η ζωή με τα παιδιά εκείνος απάντησε γελώντας: «Θετικά έχουμε χωρίσει μετά τα παιδιά, μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια και είμαστε ενωμένοι», ενώ μετά συνέχισε αναφέροντας: «Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά τη ζωή μας, μας έχουν δέσει παραπάνω. Τρομάζω με τον εαυτό μου πόσο σάχλας είμαι με τα παιδιά μου»

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό και δεν εκθέτω τη γυναίκα μου. Όταν έχεις κάτι πολύτιμο, δεν το προστατεύεις; Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, είναι καταπληκτική μητέρα. Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που δεν ασχολείται καθόλου με την ομορφιά της, είτε να την προβάλλει και δεν είχε ούτε έχει social media. Την εκτιμώ για πολλά πράγματα, με στηρίζει. Το πιο χρήσιμο συστατικό για εμένα είναι ότι αδιαφορεί για όλο αυτό, τις βλέπει τις εκπομπές αλλά δεν ασχολείται. Με κρατάει πιο γήινο αυτό στην οικογένειά μου. Το όνειρό μου θα ήταν να τελειώνουν οι εκπομπές και μετά να μην έχεις καμία σχέση ουσιαστικά με αυτό», εξομολογήθηκε ενώ στην συνέχεια δέχθηκε την πιο όμορφη έκπληξη.

Η αφιέρωση του Αντώνη Κανάκη στην σύζυγο και την κόρη του για τον Άγιο Βαλεντίνο

Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψιν, λοιπόν, κατανοώντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με ευαισθησίες, όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει, την Τρίτη 14/2, μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, θέλησε να κάνει μία αφιέρωση και στις δύο γυναίκες της ζωής του, την γυναίκα που παντρεύτηκε (δείτε εδώ ποια είναι και γιατί την κρύβει πραγματικά), αλλά και την κόρη τους, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και των ερωτευμένων.

Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να στείλεις τους χαιρετισμούς του την ώρα που το πλατό ήταν γεμάτο με ροζ και κόκκινες καρδιές, ενώ στα χέρια του κρατούσε ένα γλειφιτζούρι σε σχήμα καρδιάς, και αποκάλυψε δημόσια που βρίσκονταν και οι δύο εκείνη την ώρα.

«Χαιρετισμούς στην Βαλεντίνα μου τη μεγάλη που είναι στο σπίτι και στη μικρή μου Βαλεντίνα που είναι στο σπίτι της γιαγιάς της και είναι η Βαλεντίνα μου. Βαλεντίνα μου σε αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.