Ηχηρή απουσία από το Πρωινό μας - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηχηρή απουσία από το Πρωινό μας - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Με έναν συνεργάτης της μείον έκανε έναρξη σήμερα Τρίτη 15/2 η Φαίη Σκορδά. Η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας έχει μια ηχηρή απουσία από το πλατό και η παρουσιάστρια έκανε σχετική ανακοίνωση λίγο μετά την πρώτη καλημέρα.

Συνεργάτης της, πολύ σημαντικός στην ομάδα είναι άρρωστος με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται σήμερα στο πλάι τους.

H ανακοίνωση της Σκορδά στο Πρωινό μας

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη (που χώρισε από τον σύντροφο της - δείτε τον εδώ) είναι άρρωστη και δεν κατάφερε σήμερα να δώσει το παρών στην εκπομπή. Θα επιστρέψει όταν γίνει καλά.

Οι δύσκολες στιγμές της Αφροδίτης Γραμμέλη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη εξομολογήθηκε πως είχε κακοποιητική σχέση. Δεν υπήρχε χειροδικία στην δική της περίπτωση, ωστόσο ταυτίστηκε με την Άννα Μαρία Βέλλη καθώς κι εκείνη άργησε να φύγει και δικαιολογούσε τα πάντα στην αρχή.

«Τα λέτε όλα πολύ θεωρητικά, σας το λεω εγώ από προσωπική εμπειρία. Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, όχι με χειροδικία. Ταυτίστηκα μαζί της γιατί περιέγραψε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αργείς πολύ να φύγεις από αυτό κι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Ότι δικαιολογείς στην αρχή. Και τα ψαξίματα του κινητού και τα βρισίδια και τις απειλές και τις προσβολές. Πρέπει να φεύγουμε αμέσως. Αυτό για εμένα είναι το βασικό μήνυμα. Αμέσως κορίτσια. Δεν υπάρχει δικαιολογία, αν το κάνει μία, θα το κάνει και δεύτερη και χειρότερα», είπε μεταξύ άλλων η ίδια.