Χώρισε συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά; Η κίνηση που "πρόδωσε" το τέλος

Δυστυχώς, έτσι στα ξαφνικά...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χώρισε συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά; Η κίνηση που

Μετά τον χωρισμό του Πάνου Μουζουράκη, έγινε γνωστό ακόμα ένα δυσάρεστο γεγονός. Πριν από λίγο καιρό και με αφορμή τα γενέθλιά της η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, είχε μιλήσει στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας, πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή και για τον άνθρωπο που την συντρόφευε, δείχνοντας μάλιστα και φωτογραφία του (δείτε τον εδώ).

Σήμερα, όμως, η σχέση αυτή φαίνεται να έχει φτάσει στο τέλος της, με την ίδια να το επιβεβαιώνει αλλάζοντας το status στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook από "σε σχέση" σε "ελεύθερη".

Ο λόγος για την συνεργάτιδα του Πρωινού μας, Αφροδίτη Γραμμέλη

Χώρισε η αφροδίτη γραμμέλη

«Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου! Ναι, έχω ανασφάλειες...»

Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος δηλώνει ακομπλεξάριστη τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για άλλα ζητήματα που θεωρούνται ταμπού στη χώρα αυτή. Πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει, επίσης, ανοιχτά στον αέρα της εν λόγο εκπομπής για τα όσα κάνει στον εαυτό της, από την άποψη αισθητικών επεμβάσεων και ενεργειών, για να νιώθει εκείνη υπέροχα και καλά με τον εαυτό της.

«Μην βγάζουμε τους εαυτούς μας απ’ έξω. Και εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν θεωρούμαι bimbo, βγάζω πιο πολύ την προσωπικότητα αλλά έχω πάρα πολλές ανασφάλειες και επειδή τα κορίτσια που μας βλέπουν πρέπει να ξέρουν και την αλήθεια μας. Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου, έχω φροντίσει τα φρύδια μου. Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά», είπε.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη διάθεσή μου, έχει να κάνει και με δική μου ανασφάλεια και είναι ωραίο να το παραδέχεσαι και αυτό. Ναι, έχω ανασφάλειες, καμιά φορά κοιτάζω και εγώ στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι».