«Επειδή είναι κάτι που μας αφορά, ζήτησα να...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε για το εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Κοκλώνη

«Αν κάποιος έχει φίλη στο δικηγορικό γραφείο που το συντάσσει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Επειδή είναι κάτι που μας αφορά, ζήτησα να...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε για το εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Κοκλώνη

Από χθες, Τρίτη 14/2, κυκλοφορεί η φήμη πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star έστειλε εξώδικο στον Νίκο Κοκλώνη λίγο πριν ξεκινήσει το Just The 2 of Us (δείτε εδώ ποιοι θα βρίσκονται στο σόου) και δημιουργήθηκε μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στο ΣΚΑΪ και το κανάλι του ALPHA.

Το εξώδικο αυτό αφορά την συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου στον μουσικό διαγωνισμό, που πιθανώς να μην επιτρέπεται να συμβεί, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος τον αψήφησε και συμμετείχε παρά τις επιπτώσεις (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την μήνυση των 100.000 ευρώ).

«Έχει γίνει χαμός με τα εξώδικα αυτές τις μέρες. Άλλο ένα εξώδικο είναι αυτό του Acun Ilicali προς τον Νίκο Κοκλώνη, λίγο πριν ξεκινήσει το J2US. Χθες απεστάλη το συγκεκριμένο εξώδικό από τον Acun. Το εξώδικο αφορά τον Περικλή Κονδυλάτο και τη συμμετοχή του στο J2US», είπε η Μαίρη Αργυριάδου στην εκπομπή BreakfastStar.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το εξώδικο του Ατζούν στον Κοκλώνη

Την Τετάρτη 15/2, παρόλα αυτά, όταν το θέμα αυτό "παίχτηκε" στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό και μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρόκειται για μία ψευδή είδηση και είναι ένα ζήτημα που αφορά το κανάλι της, γι' αυτό και θέλησε να το ψάξει αναλυτικά πριν πει οτιδήποτε.

«Θέλω να πω κάτι επειδή το διάβασα και αναπαρήχθη παντού και το ψάξαμε σα κανάλι. Δεν υπάρχει κανέναν εξώδικο παιδιά από την Acun Medya προς τον Νίκο Κοκλώνη για τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου. Τώρα αν κάποιος ξέρει ότι θα έρθει, δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ο κάθε υποψήφιος και συμμετέχων έχει κοιτάξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.

Απλά το λέω γιατί κάποιες ειδήσεις στο πλαίσιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ διατυπώνονται και αναπαράγονται. Επειδή είναι κάτι που μας αφορά, ζήτησα από τη Μαίρη να το ψάξουμε γιατί είναι το κανάλι μας, να ξέρουμε τι γίνετε και πως το διαχειριζόμαστε. Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως δεν ισχύει, δεν υπάρχει κανένα εξώδικο. Αν κάποιος έχει φίλη στο δικηγορικό γραφείο που το συντάσσει, τι να σου πω», δήλωσε συγκεκριμένα.