«Έχει αρχίσει να γίνεται πιεστικό...» - Η ερώτηση για τον Σπύρο Δημητρίου που ενόχλησε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Δε θα είναι εδώ σήμερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχει αρχίσει να γίνεται πιεστικό...» - Η ερώτηση για τον Σπύρο Δημητρίου που ενόχλησε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο για το γάμο της με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δημοσιογράφοι έχουν ρωτήσει την ίδια και την οικογένεια της για τα δημοσιεύματα που βγαίνουν κατά καιρούς και την θέλουν έγκυο στο πρώτο της παιδί (δείτε πως είχε αντιδράσει ο πατέρας της).

Αυτή την φορά όμως, μια άλλη ερώτηση που δέχτηκε για τον σύζυγό της, την έκανε να ξεσπάσει και να απαντήσει έντονα προς τους δημοσιογράφους, δείχνοντας την ενόχληση της.

Τι συνέβη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην παρουσίαση δίσκου του δίσκου που ετοίμασε με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την ρώτησαν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν απών από την βραδιά.

«Είναι μια μέρα που δεν την πολυσυμπαθώ. Χαίρομαι όμως που ο άνθρωποι τη βρίσκουν χαριτωμένη και κάνουν δώρα ο ένας στον άλλον. Είναι ωραίο να βρίσκουμε αφορμές για να εκφράζουμε την αγάπη μας αλλά δεν είναι μια γιορτή που με συγκινεί. Χαίρομαι όμως που θα τραγουδήσω έναν από τους πιο ερωτικούς συνθέτες στη χώρα μας», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, επειδή συνέχισαν οι ερωτήσεις για τον Σπύρο Δημητρίου, απάντησε με ελαφρώς έντονο ύφος: «Με τον σύζυγό μου δεν ανταλλάξαμε δώρα, δεν πιστεύω σε αυτή τη μέρα. Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ πιεστικό αυτό. Σήμερα, ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε δυο ανθρώπους που ενώθηκαν, δημιούργησαν κάτι και αυτό γιορτάζουμε σήμερα. Μια άλλη μέρα μπορούμε να συναντηθούμε να πούμε για τα προσωπικά μου. Δε θα είναι εδώ σήμερα ο σύζυγός μου».

Δείτε επίσης: «Ψόφο...» - Ξέσπασε ο Σπύρος Δημητρίου για το γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη