«Ψόφο...» - Ξέσπασε ο Σπύρος Δημητρίου για το γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σοκαρισμένος με τα αρνητικά σχόλια που έγραφαν μετά το μυστήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ψόφο...» - Ξέσπασε ο Σπύρος Δημητρίου για το γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή BreakftarStar βρέθηκε ο Σπύρος Δημητρίου, ο δικηγόρος που έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία χρόνια λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην ενημέρωση. Μίλησε τόσο για την καριέρα του, όσο για την συνεργασία του με την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα που εμφανίζεται, αλλά και για τα σχόλια που γράφτηκαν μετά το γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη (δείτε φωτογραφίες με το νυφικό της).

«Τις πρώτες φορές που έβγαινα για δικές μου υποθέσεις, έβγαινα πιο μικρός τότε και μιλούσα σαν να δίνω μάθημα στην Νομική. Προσπαθούσα να μιλώ πολύπλοκα και μου λέει κάποιος συνάδελφος σου, κύριε Δημητρίου με όλο το θάρρος δεν καταλαβαίνουμε ούτε και ο κόσμος και άρχισα να απλοπιώ την σκέψη και την πληροφορία που είχα εγώ σαν νομικός που το υιοθέτησα και στο δικαστήριο», ανέφερε σχετικά με τον πρώτο καιρό που έβγαινε στην τηλεόραση.

Όσον αφορά την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα: «Εκτός το ότι ικανοποιεί την ματαιοδοξία μου και τον ναρκισσισμό που όλοι έχουμε η απάντηση είναι «όχι» δεν έχω συνηθίσει την αναγνωρισιμότητα».

Τα σχόλια για το γάμο του Σπύρου Δημητρίου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Στη συνέχεια ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε και για τα σχόλια που γράφτηκαν μετά το γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη (η οποία πρόσφατα βίωσε μια απώλεια), τα οποία δεν περίμενε με τίποτα και σοκαρίστηκε μόλις τα είδε...

«Εγώ που δεν έχω σχέση με την showbiz και που λέμε lifestyle, μου έκανε εντύπωση όταν παντρεύτηκα και μια μέρα έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube από το γάμο και πήγα στα σχόλια πολύ καλοπροαίρετα. Νόμιζα ότι θα εύχονται οι άνθρωποι κι έγραφαν ψόφο. Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Δεν πίστευα ότι υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος ανοίγει τον υπολογιστή και μπαίνει να βρίσει μόνο. Μην παρεξηγηθώ δεν λέμε για μια φωτογραφία σε ένα μέρος ή κάπου πήγαμε μια εκδρομή, μιλώ για την αρρωστημένη καθημερινή ανακοίνωση» είπε ο Σπύρος Δημητρίου.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει ψυχιατρικά ο όρος, είναι κάποια διαταραχή ανακοινώσεως. Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι έτσι η Ελεωνόρα. Κάποιοι εξαιρούνται κι είναι έτσι» δήλωσε.