Πρωινό μας: «Δεν θα της κάνουμε κάτι» - Απίστευτο σκηνικό με τον Δάντη να τραβάει την Ασημίνα μακριά από την κάμερα

Ενοχλημένοι όλοι στον πλατό του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: «Δεν θα της κάνουμε κάτι» - Απίστευτο σκηνικό με τον Δάντη να τραβάει την Ασημίνα μακριά από την κάμερα

Εδώ και μια εβδομάδα η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την αποβολή της από το Survivor All Star λόγω της παράβασης της επικοινωνίας, όπως την κατηγόρησε ο Νίκος Μπάρτζης σε ένα από τα συμβούλια του νησιού.

Η ψυχολογία της μάλιστα όπως φαίνεται δεν είναι η καλύτερη, αφού όπως αποκαλύφθηκε χρειάστηκε να επισκεφθεί ψυχολόγο για να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, αφού άκουσε πολύ αρνητικά σχόλια από τα social media μετά την αποκάλυψη της παράβασης.

Έχοντας λοιπόν επιστρέψει στην καθημερινότητα της, χθες 14/2 βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Χρήστο Δάντη, λόγω μιας προγραμματισμένης συναυλίας που είχε ο τραγουδιστής.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας τους εντόπισε έξω από το ξενοδοχείο τους, και η δημοσιογράφος τους πλησίασε για μια δήλωση. Ο Χρήστος Δάντης ωστόσο έκανε ότι μπορούσε για να απομακρύνει την Ασημίνα μακριά από τη δημοσιογράφο και την κάμερα

«Δεν θα της κάνουμε κάτι» του είπε σοκαρισμένη η ρεπόρτερ, με τον τραγουδιστή να της λέει «Σας παρακαλώ πάρα πολύ δεν είναι σε θέση να μιλήσει».

Το περιστατικό με Δάντη και Ασημίνα μπροστά στην κάμερα του Πρωινού μας

Μετά το περιστατικό αυτό, ο Χρήστος Δάντης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα που είχε στην συναυλία του. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του με αποτέλεσμα να χρειαστεί τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου Χρήστου Δάντη, ζητούσε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινέ εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του κι όπως φαίνεται δεν μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», ανακοίνωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία επισκέπτεται ψυχολόγο μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star.

Χρήστος Δάντης νοσοκομείο

Λίγες ώρες αργότερα έκανε μια ανάρτηση. Δημοσίευσε φωτογραφία να κρατά το χέρι του Χρήστο Δάντη, γράφοντας «Πιστεύω στη δύναμη σου. Όλα καλά θα πάνε, είμαι δίπλα σου».

Χρήστος Δάντης ατύχημα