Στο νοσοκομείο γνωστός έλληνας τραγουδιστής - Τι συνέβη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ανάρτηση του στα social!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μπορεί η χθεσινή (15/2) μέρα να ήταν η μέρα των ερωτευμένων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν τα social media με φωτογραφίες ζευγαριών που έδειχναν έστω και με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους, στο άλλο τους μισό, όπως ο Σάκης Τανιμανίδης (δείτε εδώ την ανάρτηση του).

Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να μην διασκεδάζουν τόσο αυτήν την μέρα και βρίσκονται για κάποιο λόγο στο νοσοκομείο, είτε για σοβαρούς λόγους υγείας, είτε για κάτι λιγότερο ανησυχητικό.

Ο έλληνας τραγουδιστής που πέρασε του Αγίου Βαλεντίνου στο νοσοκομείο

Ο λόγος για τον Άρη Λουμάκη!

Ο frontman του συγκροτήματος «REC» βρέθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, αναρτώντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο, απεικονίζεται ο Άρης Λουμάκης μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Ο Άρης Λουμάκης!

«Εσείς βρήκατε καλή δικαιολογία για να γλιτώσετε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου», έγραψε με χιούμορ ο Άρης Λουμάκης χωρίς να γνωστοποιεί τον λόγο που νοσηλεύτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο Άρης Λουμάκης βρέθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει μια προγραμματισμένη εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και συγκεκριμένα στη μέση, ώστε να απαλαγεί από το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Βέβαια, όλα πήγαν καλά και ο Άρης Λουμάκης βρίσκεται στο σπίτι του και ξεκουράζεται.

Λίγα λόγια για τον ίδιο και το συγκρότημα του

Ο Άρης Λουμάκης είναι ο ιδρυτής, παραγωγός και frontman των REC. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικός ενώ διατηρεί τη δική του εταιρεία με υπηρεσίες graphic & web design την Artcide. Ασχολείται με τη μουσική από μικρός καθώς ξεκίνησε από πολύ νωρίς να παίζει Drums και κρουστά. Αγαπά τον αθλητισμό και είναι αθλητής πολεμικών τεχνών. Λίγα λόγια για το συγκρότημα που ίδρυσε ο Άρης.

Οι REC είναι ένα URBAN POP συγκρότημα από την Αθήνα, το οποίο εμφανίστηκε δισκογραφικά τον Ιούνιο του 2010 και αποτελείται από τους Άρη Λουμάκη, Mike Vasileiadis και την Xenia Evven. Έχουν κάνει πολλές επιτυχίες με τα τραγούδια τους και καθιερώθηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή.