Έλιωσε το instagram - Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με την Μπόμπα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα αρκετά ιδιαίτερο ξύπνημα για την influencer!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Σήμερα (14/2) Τρίτη και όλοι ερωτευμένοι γιορτάζουν την αγάπη για το άλλο τους μισό και όχι μόνο. Οι αναρτήσεις στο instagram έχουν "βομβαδίσει" τον ιστότοπο από νωρίς το πρωί, όπως με την Τούνη και τον Αλεξάνδρου (δείτε εδώ τι ανέβασε), αλλά και τον Ρουβά με την Ζυγούλη (δείτε την εδώ).

Μέσα στα ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι φυσικά και ο Σάκης Τανιμανίδης με την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Χριστίνα Μπόμπα. Οι δυό τους ενημερώνουν συχνά τους διαδικτυακούς τους φίλους για την καθημερότητα τους, αλλά και την αγάπη που έχουν ο ένας στον άλλον.

Η ανάρτηση του Τανιμανίδη με την Μπόμπα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ο παρουσιαστής επέλεξε να κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, από τότε «που ξυπνούσαν δύο στο κρεβάτι» όπως γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής του στο Instagram, εννοώντας πιθανότατα την περίοδο πριν αποκτήσουν τις δίδυμες κόρες τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξε να κάνει στη Χριστίνα Μπόμπα μια εκπλήξη που την τρομάζουν, όπως για παράδειγμα, το να σκάσει ένα μπαλόνι σε ανύποπτο χρόνο, όταν εκείνη κοιμάται ή βρίσκεται στον χώρο εργασίας της.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης την ημέρα; των Χριστουγέννων, ήθελε με τον δικό του πάντα ξεχωριστό τρόπο να κάνει μια αφιέρωση στην αγαπημένη του σύζυγο Χριστίνα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στο Instagram μια κοινή του φωτογραφία με την Χριστίνα Μπόμπα, στην οποία εκείνη του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα στην Αράχωβα, με τις κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Σήμερα γιορτάζει το κορίτσι μου…η Χριστίνα μου! Τα γέλια μας να κρατήσουν μια ζωή! Καλά Χριστούγεννα!».