«Έχουμε μιλήσει με την Μαίρη για...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη με την Συνατσάκη μετά την γέννηση της κόρης της

Είχαν σχέση πριν εκείνη ερωτευτεί τον Ίαν Στρατή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχουμε μιλήσει με την Μαίρη για...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη με την Συνατσάκη μετά την γέννηση της κόρης της

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 15/2 και μίλησε αναλυτικά για την καριέρα του, για τον χαρακτήρα του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι, είναι γνωστό πως ο ίδιος διατηρούσε δεσμό με την Μαίρη Συνατσάκη, πριν εκείνη γνωρίσει τον Ίαν Στρατή και αποκτήσει παιδί μαζί του, και η σχέση τους είναι κάτι για το οποίο καλείται συχνά να απαντήσει, με αυτή την συνέντευξη να μην αποτελεί εξαίρεση. Βέβαια, έχει εξηγήσει πως δεν θα ήθελε να μείνει στην ιστορία ως απλά ο πρώην της δημοσιογράφου (δείτε εδώ το σχόλιο που της έγραψε στην φωτογραφία με την κόρη της).

Η αλήθεια για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη μετά την γέννηση του παιδιού της

«Το καλοκαίρι λόγω των γυμνών φωτογραφήσεων μου είχαν κατεβάσει το προφίλ στο Instagram. Τους έστειλα εξώδικο και το ξαναπήρα. Πριν από 10 χρόνια ήμουν γυμνό μοντέλο στην Καλών Τεχνών», δήλωσε αρχικά και έπειτα αναφέρθηκε στη σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη: «Έχουμε μιλήσει με την Μαίρη για το παιδί, ήμουν έτσι με όλες τις σχέσεις μου. Με ενόχλησε που έλεγαν ότι έγινα γνωστός λόγω της Μαίρης, αλλά δεν ήταν πολύ λάθος».

«Η Αντιγόνη Ψυχράμη ήταν το παιδικό μου crush. Κρατούσα την φωτογραφία από το «Δύο παπούτσια πάνινα» κι έλεγα “αχ, αχ”», επισήμανε έπειτα, ενώ συνέχισε να μιλά για την φετινή Πρωτοχρονιά που την πέρασε απλά, σε ένα σπίτι, ενώ η περσινή αλλαγή του έτους ήταν περισσότερο επεισοδιακή, καθώς την πέρασε σε ένα κρατητήριο.

Ο ηθοποιός, δηλαδή, είχε κάνει μία φάρσα για βόμβα στο θέατρο που δούλευε, που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα: «Είναι μία ιστορία για να διηγούμαι στο μέλλον», σχολίασε χαρακτηριστικά.