«Ήμουν 19 χρονών και...» - Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία για την κακοποίησή της στον χώρο της υποκριτικής

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήμουν 19 χρονών και...» - Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία για την κακοποίησή της στον χώρο της υποκριτικής

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 15/2, και αφού παρουσίασε το νέο της τραγούδι και έκανε το δώρο της στην Κατερίνα Καινούργιου, αφήνοντας το κοινό, αλλά και το πλατό άφωνο (δείτε εδώ τι ήταν), κάθισε στον καναπέ και συζήτησε με την παρουσιάστρια και την ομάδα της για την καριέρα της, αλλά και για τις δυσκολίες που βίωσε όλα αυτά τα χρόνια λόγω της δουλειάς της.

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε κάνει κάποιες δηλώσεις κατά τις οποίες "δίκαζε" όσους δεν μιλούν για το bullying και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που δέχονται στον χώρο (δείτε εδώ αναλυτικά) και δεν πέρασε απαρατήρητο από την ομάδα της εκπομπής, με αποτέλεσμα να ερωτηθεί γι' αυτό. Η ερώτηση, βέβαια, έγινε με πιο ειδικό τρόπο, με αναφορά στον Γιώργο Κιμούλη, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να επικεντρωθεί σε αυτόν και απάντησε πιο γενικά.

Οι δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής

«Έχω συνεργαστεί μαζί του. Ήταν η δεύτερη θεατρική μου δουλειά, περιοδεία… Όταν μπήκα στην δραματική σχολή, γνώρισα πολλούς καθηγητές μου, οι οποίοι με εντυπωσίασαν, τους θαύμασα και τους έκανα μύθους στο μυαλό μου. Όταν όμως βλέπω την προσωπική τους πορεία σαν άνθρωποι κι αν συμμετέχουν ή όχι στους αγώνες που κάνουμε, έχουν απομυθοποιηθεί πάρα πολλά άτομα στο κεφάλι μου.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θαύμαζα κι είχα στο μυαλό εξιδανικευμένα και γνωρίζοντας μέσα από τον χώρο πράγματα, δεν τους έχω πια ψηλά. Σημασία έχει και τι κάνεις στην ζωή σου, όχι μόνο τι ταλέντο έχεις. Ήμουν πολύ νέα όταν είχα υποστεί bullying. Εγώ ήμουν 19 χρονών και δεν βγήκε κάποιος από τους δυνατούς συμπαίκτες στην παράσταση να με προστατέψει», ανέφερε.