«Είναι η ντροπή του επαγγέλματος» - Ξέσπασε στην κάμερα του OPEN η Τραϊάνα Ανανία

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι η ντροπή του επαγγέλματος» - Ξέσπασε στην κάμερα του OPEN η Τραϊάνα Ανανία

Η εκπομπή του OPEN, Open Weekend συνάντησε μερικούς σπουδαίους ηθοποιούς στο θέατρο και κατάφερε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις τους οι οποίες προβλήθηκαν στον αέρα το πρωί του Σαββάτου 21/1. Ένας από αυτούς ήταν και ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος μίλησε και για την σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα (δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της λίγο πριν γεννήσει), αλλά και για την όλη κατάσταση με την υποβάθμιση των ηθοποιών.

«Δεν θα ξαναπήγαινα στο J2US, μου αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα. Έχουμε χαθεί με την Ελένη Φουρέιρα, αλλά έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, είχα περάσει τόσο όμορφα μαζί της. Είναι άψογη επαγγελματίας, την αγαπώ και της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν της έχω ευχηθεί για το μωράκι της, αλλά θα της στείλω», είπε ο ίδιος.

Ο Παναγιώτης Πετράκης αναφέρθηκε επίσης και στην υποβάθμιση των πτυχίων των ηθοποιών, σύμφωνα με το νέο Προεδρικό διάταγμα, που ο Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί ακόμη καταξιωμένοι ηθοποιοί βγήκαν στους δρόμους (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι: «Είναι πολύ θλιβερό που τα πτυχία μας υποβαθμίστηκαν. Δίνουμε τρία χρόνια από τη ζωή μας ειδικευόμενοι σε κάτι και ξαφνικά μας λένε ότι το επάγγελμά μας είναι ανειδίκευτο».

Η Τραϊάνα Ανανία κατακεραύνωσε πρόσωπα σχετικά με το MeToo

Στη συνέχεια, όμως, μίλησε στην κάμερα και η Τραϊάνα Ανανία, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε πως έπιασε στα πράσα τον σύντροφό της με άλλη και μετά είδε την καλή του στην τηλεόραση. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα MeToo και στις καταγγελίες που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα, τονίζοντας πως όλοι όσοι γνωρίζουν χρειάζεται να μιλούν για αυτές τις συμπεριφορές και όσοι δεν το κάνουν, τους χαρακτήρισε ως απαράδεκτους.

«Καλό είναι όταν λέμε κάτι κι εγώ με επίγνωση το λέω, το λέω για να πάρει τη γνώση που του αξίζει. Καλό είναι να βγαίνουν άνθρωποι και να λένε, από το χώρο, ότι δεν είναι έτσι όπως φαίνονται όλα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όλοι αυτοί οι οποίοι δεν μιλάνε είναι η ντροπή του επαγγέλματος».