Ηλίας Ψινάκης: «Ήμουν κι εγώ στο...» - Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για το σκάνδαλο με Ρουβά και Λαζόπουλο

Τα ξεσκέπασε όλα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ηλίας Ψινάκης: «Ήμουν κι εγώ στο...» - Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για το σκάνδαλο με Ρουβά και Λαζόπουλο

Το πρωί της Τετάρτης (15/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής του MEGA, που πρόσφατα έμεινε άφωνος στον αέρα του «έλεος» (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην κάμερα του Star για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις προτάσεις, που είχε παλιότερα για late night εκπομπές, την εκπομπή του που είχε κοπεί, αλλά έκανε λόγο και για ένα σκάνδαλο με τον Σάκη Ρουβά και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Οι δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για Ρουβά και Λαζόπουλο

«Υπήρχαν και παλιότερα σκέψεις για late night και μάλιστα στο Mega με τον Καλημέρη. Ήταν να κάνουμε μία με τον Καλημέρη και τον Λαζόπουλο κι ότι ήμασταν και καλά στο σπίτι μας. Μου είχε πει κι ο Μουρατίδης για κάτι αντίστοιχο. Τελικά έκατσε με την Αννίτα» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Είχα το θράσος να βγάλω την εκπομπή «Ήμουν κι εγώ στο κότερο» γιατί ήταν από ένα σκάνδαλο που έχει γίνει με ένα σκάφος στην Μύκονο με τον Σάκη Ρουβά, τον Λάκη Λαζόπουλο και κάτι πολίστες. Γυρίσαμε τις εκπομπές, οι οποίες δεν παίχτηκαν ποτέ και χάθηκαν. Δεν θυμόμουν ποιος τις είχε.

Τις βρήκε ο Σπυρόπουλος και τις είδες πρώτος. Θα είναι τώρα τρεις εκπομπές. Μία με την Δήμητρα Παπαδοπούλου, μία με την Ρούλα Κορομηλά και μία με τον Νίκο Αλιάγα… Γνωρίζω τον λόγο που είχε κοπεί, θα το δείτε στα επεισόδια» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης για την εκπομπή που είχε κοπεί.

Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για την προσωπική του ζωή

«Στη ζωή μου είχα την τύχη να περνάω καλά. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια. Παιδάκι κάνεις μικρός, δεν μπορείς να είσαι και μπαμπάς και παππούς. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κάνει ένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.