«Καταδικασμένος ηθοποιός για απόπειρες βιασμού είχε πει στον αέρα για μένα ότι...» - Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ 

«Έξω ο κόσμος ήταν έτοιμος να με φάει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Καταδικασμένος ηθοποιός για απόπειρες βιασμού είχε πει στον αέρα για μένα ότι...» - Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ 

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/2 η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα είχε ένα ατύχημα στο αέρα μιας εκπομπής (δείτε το εδώ) αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της ενώ αποκάλυψε και τι είχε πει για εκείνη ένας πολύ καταδικασμένος συνάδελφός της.

«Το λέω καμία φορά κι ίσως δεν είναι και σωστό, ότι έπρεπε να «φύγει» ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα. Όλα αυτά θα γίνουν όπως πρέπει τώρα πια. Αυτό του καλού κοριτσιού το φέρνεις από το σπίτι. Στην Ελλάδα ειδικά; Είμαι η πρώτη που λέω ότι είμαι ανεξάρτητη και διώχνετε τα παιδιά σας μέχρι τα 18 να πηγαίνουν να σπουδάσουν, να μαγειρεύουν και να πληρώνουν μόνα τους τους λογαριασμούς, αλλά ήμουν κι η πρώτη -πηγαινοερχόμουν- έφυγα από το σπίτι 35», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

«Για αυτό λέμε στα παιδιά που βγαίνουν από τα reality και τα παιχνίδια ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά εύκολα. Όλα τα μάτια είναι πάνω σου. Καταδικασμένος ηθοποιός για απόπειρες βιασμού είχε πει στον αέρα για μένα ότι δεν είμαι ηθοποιός. Είναι σαν να τη σημαδεύουν με πιστόλι. Ο καθένας έχει την άποψή του αλλά εγώ πήγαινα την επόμενη ημέρα και ξανά έπαιζα. Όταν ο δικός σου χώρος λέει “τι είναι τούτο;”… Δεν μπορούσα να το κάνω καλά, δεν είχα τον τρόπο.

Όταν έπαιζα στο Love Sorry κοιμόμουν στο παιδικό μου δωμάτιο. Τα αυτόγραφα τα υπόγραφαν ο πατέρας και η μάνα μου. Ήταν ανάγκη γιατί έξω ο κόσμος ήταν έτοιμος να με φάει. Ήμουν μια απόφοιτη Δραματικής Σχολής, όχι μια απόφοιτη Λυκείου όπως τώρα» συνέχισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.