«Επειδή λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα...» - Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα λίγες μέρες μετά την αποβολή της από το Survivor All Star 

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Επειδή λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα...» - Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα λίγες μέρες μετά την αποβολή της από το Survivor All Star 

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και μερικές μέρες η Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή της από το Survivor all Star, το ίδιο και η συμπαίκτριά της, Ασημίνα Χατζηανδρέου οι οποίες όπως φαίνεται έκαναν χρήση κινητού τηλεφώνου και για αυτό αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Υπήρχαν, δε και 4 συγκεκριμένοι παίκτες που σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, απείλησαν με αποχώρησή τους σε περίπτωση που τις βλέπαμε ξανά στο παιχνίδι -δείτε εδώ ποιοι ήταν- καθώς οι 2 κοπέλες έμειναν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πολλές μέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό μας και του Νίκου Παρτσώλη η Κατερίνα Δαλάκα έσβησε από το instagram τον Στάθη Σχίζα και την σύντροφο αυτού Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Από ότι φαίνεται έχουν συμβεί κάποια πράγματα μεταξύ τους που δεν τα έχουμε δει στους δέκτες μας αλλά σίγουρα θα τα μάθουμε όταν αποφασίσει να παραχωρήσει την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, όπως αναγράφει το συμβόλαιό της άλλωστε...

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 15/2 η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ακόμα δεν έχει μιλήσει καθόλου για την αποβολή της προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που έχει δεχθεί.

Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα λίγες μέρες μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

«Επειδή λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα στήριξης και αγάπης, πραγματικά είναι συγκινητικό. Το μόνο που μπορώ να πω την δεδομένη στιγμή είναι ότι σας ευχαριστώ, όλους εσάς που με στηρίζετε τόσα χρόνια. Σας αγαπώ. To be continue…», έγραψε χαρακτηριστικά στο instastory της η Κατερίνα Δαλάκα.

Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα λίγες μέρες μετά την αποβολή της από το Survivor All Star 

Η έκτακτη σύσκεψη Δαλακά - Φιντιρίκου και Ασημίνας - Δάντη

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο πριν πάει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ο Χρήστος Δάντης συναντήθηκε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο στο σπίτι του επιχειρηματία.

Οι τέσσερις τους συζήτησαν το πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής για να βρουν το δίκιο τους, καθώς κινδυνεύουν και τα συμβόλαια τους. Συγκεκριμένα, θέλουν από την παραγωγή να τους βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν πως όντως είχαν κινητό, από την στιγμή που εκείνες λένε το αντίθετο, όπως άλλωστε έκαναν με τα πλάνα Πρίαμο - Καρολίνας.