Survivor All Star: Απείλησαν με αποχώρηση - Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που αρνήθηκαν να μπουν ξανά Δαλακά και Ασημίνα

Ο κακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Απείλησαν με αποχώρηση - Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που αρνήθηκαν να μπουν ξανά Δαλακά και Ασημίνα

Χαμός έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με αφορμή την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star. Να υπενθυμίσουμε πως οι 2 παίκτριες μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι είχαν επαφή με κινητό τηλέφωνο, αποβλήθηκαν αλλά για κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο παρέμεναν για αρκετές μέρες στον Άγιο Δομίνικο -δείτε εδώ την κοινή τους ανάρτηση που άναψε φωτιές.

Αυτό φυσικά έκανε τους υπόλοιπους παίκτες να πιστεύουν πως ίσως ξαναμπούν στο παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν ήθελαν, ειδικά 4 συγκεκριμένοι παίκτες που μάλιστα σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, απείλησαν με αποχώρησή τους σε περίπτωση που τις βλέπαμε ξανά στο Survivor All Star.

Ωστόσο, η Κατερίνα και η Ασημίνα δεν πρόκειται να ξανά μπουν μιας και το βράδυ της Παρασκευής 10/2 επέστρεψαν στην Ελλάδα, με την δεύτερη να αποκαλύπτει στις τηλεοπτικές κάμερες πως θα νικηθεί νομικά κατά της παραγωγής!

«Παιδιά θα τα μάθετε όλα. Όλα! Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες. Έχω κάνει unfollow τον Άρη Σοϊλέδη πριν φύγω για το Survivor. Έχω αποχωρήσει από το παιχνίδι και ασχολούμαστε με τρίχες τώρα.Εγώ και η Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή και θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ», ήταν ακριβώς τα λόγια της Ασημίνας -δείτε εδώ το βίντεο με την άφιξη των κοριτσιών στην Ελλάδα.

Οι 4 παίκτες του Survivor All Star που απείλησαν με αποχώρηση σε περίπτωση που έμπαιναν ξανά Δαλακά και Ασημίνα

Ο λόγος λοιπόν για τον Στάθη Σχίζα, τον Νίκο Μπάρτζη, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Τάκη Καραγκούνια.

«Ήταν οι παίκτες που απείλησαν την παραγωγή πως αν μπουν μέσα οι δυο κοπέλες, θα αποχωρήσουν αυτοί. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν αυτά τα ονόματα στη δημοσιότητα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Λεμπιδάκης.