Survivor All Star: «Στις 24/1/2023...» - Η όλο νόημα αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον Καραγκούνια

Τα "καρφιά" του τραγουδιστή μέσα από δύο αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Στις 24/1/2023...» - Η όλο νόημα αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον Καραγκούνια

Φανατικός τηλεθεατής αλλά και σχολιαστής του Survivor All Star είναι αναντίρρητα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μπορεί φέτος να μην βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όπως πολλοί περίμεναν, ωστόσο δεν χάνει επεισόδιο για επεισόδιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής δε διστάζει ποτέ να πει δημόσια την γνώμη του για τα πάντα για αυτό και από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, ο ίδιος δε σταματά να αναρτά όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο και να σχολιάζει συνεχώς τους παίκτες (δείτε εδώ τι είπε για το ειδύλλιο Πρίαμου - Καλύβα).

Ωστόσο, αυτό έχει μερικές φορές και άσχημες συνέπειες, καθώς όπως αποκάλυψε χθες 14/2, έλαβε ορισμένα υβριστικά μηνύματα στα οποία απάντησε στον ίδιο επιθετικό τόνο με αποτέλεσμα να του γίνουν report και να περιοριστεί το account του (δείτε εδώ τι είπε).

Παρόλα αυτά ο Τριαντάφυλλος πριν μερικές μέρες αποκάλυψε και τον παίκτη που πιστεύει πως θα είναι φέτος ο νικητής (δείτε τον εδώ).

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος έριξε τα βέλα του προς τον Τάκη Καραγκούνια. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο stories στα οποία ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να στηρίξει στο εξής ξανά τον μισθοφόρο εξηγώντας και τους λόγους.

Τα "καρφιά" του Τριαντάφυλλου για τον Τάκη Καραγκούνια

«Στις 24/1/2023 ήμουν εκεί γιατί στο υποσχέθηκα, Τάκη. Αλλά δεν είχα πει θα σε στηρίξω. Έχουμε φάει μαζί, έχουμε πάει στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τα λέγαμε επί ώρες. Μου είπες πει πως έναν που δεν θες ούτε να βλέπεις είναι ο οδοντογλυφίδας για αυτά που έκανε το ’21».

«Στο τελευταίο επεισόδιο λες ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Ε, από τις 14 Φεβρουαρίου τέλος. Τελικά, Άρη Σοϊλέδη, έχεις 100% δίκιο και ζητάω ταπεινά συγνώμη» έγραψε στην πρώτη ανάρτηση.

Τα καρφιά του Τριαντάφυλλου για τον Τάκη Καραγκούνια 

«Τάκαρε, φίλε, τώρα τα φιλαράκια του φανταστικού παιδιού θα σε στηρίξουν! Φιλάκια πολλά με αγάπη» ανέφερε αμέσως μετά στο βίντεο που δημοσίευσε.