Παγιδευμένοι: Χαμός στο twitter με Λεβεντογιάννη και Φεντόρουφ - Τι συμβαίνει

Έγιναν viral για ακόμη μια φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Χαμός στο twitter με Λεβεντογιάννη και Φεντόρουφ - Τι συμβαίνει

Το βράδυ της Τετάρτης 15/2 το επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, προκάλεσε για ακόμη μια φορά χαμό. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ που είναι και οι κεντρικοί πρωταγωνιστές.

Το ζευγάρι της σειράς, έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους στηρίζει πάρα πολύ και θέλει επιτέλους να έχει happy ending γιατί τους αξίζει.

Γιατί όμως χθες βρέθηκε Λεβεντογιάνης και Φεντόρους στο επίκεντρο;

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν ανατρεπτικό αλλά παράλληλο πολύ γλυκό, αφού η Άννα είπε επιτέλους στον Δημήτρη "σ' αγαπώ". Για να το πει όμως, σημειώθηκε ένας μεγάλος καβγάς λόγω μιας υπόθεσης που είχαν αναλάβει.

Στο twitter λοιπόν λόγω του σ' αγαπώ, επικράτησε ένας μεγάλος χαμός με τους τουιτεράδες να τους αποθεώνουν!

Δείτε επίσης: "Λιώνουν" όλες για πάρτη του - Αυτός ο ηθοποιός υποδύεται τον Δημήτρη στην τούρκικη εκδοχή της σειράς

Η φήμη επιβεβαιώθηκε για τους Παγιδευμένους - Αποκλειστική αποκάλυψη από τον Βασίλη Τριανταφύλλου

Είναι μόλις 28 χρονών όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, τόσο δημιουργικός και πολυπράγμων, καμία σχέση με τον ρόλο του... Ο Βασίλης Τριανταφύλλου έγινε γνωστός από την σειρά του ΑΝΤ1 “Οι Παγιδευμένοι” ενώ υποδύθηκε τον ρόλο του “κακού” Άγγελου Χατζή, του βοηθού της Άννας, με σοβαρές ψυχικές διαταραχές που δολοφονεί την Μυρτώ, αν και στην πραγματικότητα είναι ένα νέο παιδί που διψάει και υπηρετεί με πάθος την υποκριτική ενώ ασχολείται ενεργά και με την επιχειρηματικότητα. Για όλα αυτά αλλά και για τον επικείμενο γάμο του με την αγαπημένη του Τόνια Τσαπράζη, ο νεαρός ηθοποιός μιλάει στο YOU και ξεδιπλώνει την ζωή του.

Τα μηνύματα μίσους αλλά και οι εκδηλώσεις αγάπης, οι σκηνές που δεν θα ξεχάσει ποτέ και ο ρόλος που τον σημάδεψε... Ο Βασίλης Τριανταφύλλου ήρθε και θα μείνει στον χώρο...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Σε γνωρίσαμε μεν τηλεοπτικά στους “Παγιδευμένους” του ΑΝΤ1 αλλά, μαθαίνω ότι εκτός από ηθοποιός είσαι και ένας δραστήριος επιχειρηματίας...

Ναι κάνω αρκετά πράγματα και εκτός τηλεόρασης... Πρώτα από όλα φέτος μαζί με την ομάδα μου πήραμε τον κινηματογράφο “Ίλιον” στην Πατησίων και με πολύ αγάπη, μεράκι, όρεξη και όραμα το μετατρέψαμε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε θέατρο που το ονομάσαμε “Nous” από το γαλλικό “εμείς” αλλά είναι και ένα λογοπαίγνιο που παραπέμπει στην σκέψη και στην ικανότητα του μυαλού μας. Όμως αν και έχω τον δικό μου χώρο, δεν με διάλεξα σαν ηθοποιό σε καμμία παράσταση, επειδή εκείνη την περίοδο είχα κάνει focus στο σήριαλ και δεν είχα χρόνο. Τώρα που αποδεσμεύτηκα από την σειρά είμαι στην παράσταση “Η Μαντόνα με το γούνινο παλτό”, ένα βραβευμένο μυθιστόρημα του Σαμπαχαττίν Αλί, ενός Τούρκου συγγραφέα, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο “Αλάμπρα” Δευτέρα και Τρίτη σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη.

Είσαι μόλις 28 χρονών και έχεις κάνει τόσα πολλά...

Ναι, αν και τελείωσα τις σπουδές μου από την σχολή πριν από 4 χρόνια, θεωρώ τον εαυτό μου από τους τυχερούς και είμαι ευγνώμων για όλα όσα μού έχουν συμβεί. Ο αρχικός μου βέβαια σκοπός δεν ήταν να μπω στο κομμάτι της παραγωγής και να αφήσω αυτό της υποκριτικής, το έκανα καθαρά από θέμα ανάγκης. Όταν αποφοίτησα από την σχολή υπήρχαν δυο εναλλακτικές, ή θα άφηνα την υποκριτική για να ασχοληθώ με κάτι άλλο, γιατί αυτό που είδα στο εργασιακό κομμάτι δεν με κάλυπτε, ή θα έπρεπε να κάνω προσπάθεια για να το αλλάξω. Διάλεξα το δεύτερο... Έτσι με καλύτερες συνθήκες εργασίας, ξεκίνησα την εταιρεία παραγωγής με δικές μου δουλειές και ανοίξαμε το δικό μας θέατρο φτιάχνοντας την δική μας ομάδα με ανθρώπους που θέλουμε.

Σκέφτηκες ότι το κομμάτι της παραγωγής ενέχει μεγάλο ρίσκο και ότι πολλοί παραγωγοί συνήθως βάζουνε χρήματα από την τσέπη τους;

Ναι, βέβαια και το σκέφτηκα γιατί επένδυσα στο θέατρο. Δεν ξέρω εάν τελικά στο μέλλον θα μου βγεί σε καλό, αλλά από την στιγμή που προέκυψε αυτή η ιδέα, πιστεύω ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας μου το ρίσκο θα είναι μικρότερο από το να το περνούσα ενδεχομένως σε μεγαλύτερη ηλικία. Γενικά πάντως μου αρέσει να ρισκάρω στην ζωή μου.

Μα και ο Άγγελος Χατζής στους “Παγιδευμένους” δεν ρίσκαρε;

Αυτός όχι μόνο ρίσκαρε, αλλά τα έπαιξε όλα για όλα από την στιγμή που βγήκε στο φως η αλήθεια, “γύρισε” το μυαλό του και έγινε ένας από τους πιο εκδικητικούς χαρακτήρες που έχω δει. Σκέφτηκε “αφού θα καταστραφώ εγώ θα καταστραφείτε και εσείς μαζί μου”...

Ήταν ο Άγγελος μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και ένας δύσκολος ρόλος για σένα;

Εγώ στην αρχή φοβήθηκα για να πω την αλήθεια. Μόλις πήρα τα κείμενα στα χέρια μου τα άφησα πάνω στο τραπέζι και τα κοιτούσα για μια ώρα μέχρι να αποφασίσω εάν θα παίξω. Είχε πολλές δυσκολίες και παγίδες ο ρόλος αν και είμαι ευγνώμων για αυτόν γιατί ξεδίπλωνε έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα. Ελπίζω σε έναν βαθμό να ανταποκρίθηκα και να τα κατάφερα, πάντως εάν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ήμουνα ακόμα πιο προσεκτικός σε κάποιες στιγμές του Άγγελου.

Παρακολουθούσες τον εαυτό σου για να επισημάνεις τυχόν υποκριτικές ατέλειες;

Βασίλης Τριανταφύλλου Παγιδευμένοι αντ1

Ναι το έκανα, ίσως επειδή δεν είχα εμπειρία και ήθελα να δω πως είμαι για να βελτιωθώ. Επίσης με κέρδισε η ίδια η σειρά γιατί θεωρώ ότι ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες της φετινής σεζόν. Παρόλο που διακόπηκε για ένα διάστημα λόγω Μουντιάλ, ο κόσμος άρχισε πάλι να την βλέπει από την αρχή στις επαναλήψεις και στο Internet και την αγάπησε παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό και τις ωραίες δουλειές που υπάρχουν φέτος.

Σε είδαμε να αλλάζεις πολλές φορές τα μαλλιά σου, τα είχες μπούκλες, τα ίσιωνες, στο τέλος τα ξύρισες. Σου άρεσε αυτό;

Ναι, γενικότερα μου αρέσει να μεταμορφώνομαι στους ρόλους. Δεν ξέρω εάν έχω αυτό που λένε καλλιτεχνική τρέλα, στην ζωή μου πάντως έχω μπόλικη τρέλα ειδικά με τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι τυχερός λοιπόν που ο Άγγελος είχε σεναριακά αυτή την καθοδήγηση και σαν χαρακτήρας αλλά και εμφανισιακά που έπρεπε να αλλάζει το μαλλί του. Από την πρώτη μέρα που δέχτηκα τον ρόλο γνώριζα ότι θα έπρεπε στην συνέχεια να ξυρίσω τα μαλλιά μου, είχα προετοιμαστεί επομένως για αυτό.

Αληθεύει ότι οι Τούρκοι παραγωγοί είχαν ζητήσει να κάνεις μπούκλες γιατί τις είχε κάνει και ο Τούρκος ηθοποιός που υποδύεται τον αντίστοιχο ρόλο;

Ναι είναι αλήθεια. Γενικά είχαμε την καθοδήγηση να μείνουμε πιστοί στο τούρκικο format.

“Οι Παγιδευμένοι” σου άλλαξαν την ζωή;

Είναι μια δουλειά που την χάρηκα και που μου έδωσε μια αναγνωρισιμότητα, που δεν μου έχει αλλάξει την ζωή γιατί τα ίδια πράγματα κάνω, απλά είναι όμορφο και χαίρομαι που αναγνωρίστηκε η δουλειά μου και αυτό μου δίνει ώθηση για να δουλέψω ακόμα περισσότερο.

Ο κόσμος που σε έβλεπε στον δρόμο τι σου έλεγε;

Την ώρα της σειράς υπήρχαν αρκετοί που μου έστελναν μηνύματα εν θερμώ, στον δρόμο όμως έβλεπα μπροστά μου την αγάπη του κόσμου. Έτσι και αλλιώς είναι όμορφο να βλέπεις τον κόσμο να σε στηρίζει γιατί αυτός μας δίνει διάρκεια και δουλειά.

Ποια σκηνή του σήριαλ δεν θα ξεχάσεις;

Γενικά όλες τις σκηνές που έχω φάει ξύλο - και ήταν πολλές σε αυτή την σειρά – όπως και η σκηνή που ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με την Άννα και η σκηνή στις τουαλέτες με τον Πέτρο Λαγούτη.

Ο δρόμος της τηλεόρασης σου ανοίγει έναν μεγαλύτερο δρόμο στην υποκριτική;

Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί είμαι ακόμα στο ξεκίνημά του. Ενδεχομένως ναι, αλλά είναι τόσο αβέβαιο το επάγγελμά μας που μπορεί μια σεζόν να κάνεις πολλές επιτυχημένες δουλειές και την επόμενη να μείνεις άνεργος. Προτού πάρω τον ρόλο αυτό έχω περάσει και εγώ δύσκολα στον χώρο της υποκριτικής. Στους Παγιδευμένους πέρασα από τρεις οντισιόν και θυμάμαι πόσο ενθουσιάστηκα μόλις μου είπαν ότι τελικά θα είμαι στην σειρά, όπου ήταν υπέροχοι και όλοι οι συνεργάτες.

Τις αγωνίες και τις αναμονές γενικότερα ενός κάστινγκ για να πάρεις έναν ρόλο τις θυμάσαι;

Πως δεν τις θυμάμαι! Νιώθεις ένα περίεργο συναίσθημα περιμένοντας την απόρριψη ή την αποδοχή και διαφορετικά εισπράττει ο καθένας αυτό το συναίσθημα.

Ο κορωνοιός σε τι φάση σε είχε βρει;

Βασίλης Τριανταφύλλου περιοδικό you

Με λιγότερη ελευθερία και με περισσότερες φοβίες, αναγκάστηκα και εγώ να προσαρμοστώ στις οδηγίες και στα νέα δεδομένα. Στην πρώτη καραντίνα έκανα κάποια γυρίσματα στον “Ήλιο”, την πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, στη δεύτερη καραντίνα κατεβάσαμε μια παραγωγή που κάναμε, τους “Εκτελεστές” του Γιώργου Σκούρτη. Ζήσαμε μια μεγάλη αναταραχή και κρίση, πολλές σκέψεις πέρασαν τότε από το μυαλό μου, γιατί δεν ξέραμε πόσο σύντομα θα σταθεί στα πόδια του το θέατρο. Θεωρώ ότι ενώ στην αρχή φαινόταν δύσκολη η επιστροφή μας στους κανονικούς ρυθμούς, με το που τελείωσε η καραντίνα, όλα έγιναν πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε και με νέα δεδομένα.

Σε έχει απογοητεύσει καθόλου αυτή η δουλειά;

Ποιος δεν απογοητεύεται από αυτό που έχει επιλέξει να κάνει; Σαφώς και έχω απογοητευτεί είτε από μια κακή παράσταση που έχω κάνει, είτε από ένα σύντομο τέλος μιας δουλειάς, αλλά όλα είναι μέσα στην ζωή.

Για το νέο νομοσχέδιο που υποβαθμίζει τα πτυχία σας και την απεργιακή κινητοποίηση των ηθοποιών ποια είναι η γνώμη σου;

Βρέθηκα και εγώ στην απεργία. Θα πω ότι αυτό το διάταγμα είναι μια λάθος απόφαση και πρέπει να την πάρουν πίσω, αλλιώς είμαστε στην αρχή ενός αγώνα που δεν νομίζω να σταματήσει σύντομα γιατί είμαστε πολλοί οι καλλιτέχνες που νιώθουμε προσβεβλημένοι και προδομένοι από αυτή την στάση της Κυβέρνησης.

Ο ρόλος του κακού είχε ανταπόκριση από τους ακόλουθους που έχεις στο Instagram; Σου έστελναν μηνύματα;

Ναι μου έστελναν. Είχα και αστείες περιπτώσεις και περιπτώσεις που με έκαναν να προβληματιστώ. Ένα από τα άσχημα μηνύματα που μου έκαναν εντύπωση ήταν όταν μου είχαν στείλει “καλά της έκανες της Μυρτώς τα ήθελε και εκείνη”...

Προτάσεις γάμου σου έκαναν;

Όχι, εγώ έκανα πρόταση γάμου στο κορίτσι μου (γέλια) (δείτε εδώ φωτογραφίες από το δαχτυλίδι κι όχι μόνο). Δεν νομίζω ότι υπήρχε κοινό που αγαπούσε τον Άγγελο.

Πάντως ναι, στην κανονική ζωή σου ετοιμάζεσαι για γάμο με την Τόνια Τσαπράζη επίσης ηθοποιό...Πως και αποφάσισες τόσο νέος να παντρευτείς;

Μπορεί τώρα να ζούμε στην εποχή του γρήγορου και του εύκολου, αλλά εγώ δεν είμαι και δεν ήμουνα ποτέ αυτής της φιλοσοφίας και της άποψης. Εμένα δεν άλλαξε τίποτα στην ζωή μου, νιώθω την ίδια ανάγκη για συντροφικότητα όπως την πρώτη στιγμή όταν είδα την Τόνια. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτή την σχέση και μαζί κάνουμε κοινά όνειρα και εκείνη είναι συνοδοιπόρος μου. Η Τόνια τώρα δεν ασχολείται με την υποκριτική, έχει ένα κατάστημα με οπτικά και εγώ την στηρίζω όσο μπορώ περνώντας κάποιες ώρες μαζί της στο μαγαζί, όπως και εκείνη με στηρίζει και έρχεται όταν μπορεί στο θέατρό μου.