Εκνευρισμένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν με ακούς; Δε με ακούτε; Τέλος!» - Η πρώτη εμφάνιση του Δάντη μετά το νοσοκομείο

«Παιδιά σας παρακαλώ τι είναι αυτά;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκνευρισμένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν με ακούς; Δε με ακούτε; Τέλος!» - Η πρώτη εμφάνιση του Δάντη μετά το νοσοκομείο

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Δάντης είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, έπεσε από την σκηνή (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Οι τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο, συνάντησαν το ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης 15/2κατά την επιστροφή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Χρήστος Δάντης εμφανώς καταβεβλημένος αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους, ενώ η ένταση από την πλευρά της Ασημίνας δεν μπόρεσε να κρυφτεί.

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όταν, όμως, οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στο Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου εξερράγη τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή δε θέλει να ασχοληθεί με το εν λόγω θέμα καθώς για εκείνη προέχει μόνο η υγεία του συντρόφου της.

«Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το Survivor θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι. Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δε με ακούς; Δε με ακούς; Δε με ακούτε; Η υγεία δε προέχει; Τέλος. Τέλος!» ήταν τα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Δάντη μετά το ατύχημά του

Μάλιστα και ο Χρήστος Δάντης επέστρεψε στα social media και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ασημίνα, όπου έγραψε: «Κοίτα που ενώ υποσχέθηκα χθες ότι θα φροντίζω εγώ να χαμογελάς, φρόντισες εσύ για άλλη μια φορά».

undefined

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Δάντης ανέφερε: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων σας».

undefined