Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ο Χρήστος Δάντης πέφτει στο κενό

Καρέ καρέ το ατύχημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ο Χρήστος Δάντης πέφτει στο κενό

Σοκ προκάλεσε χθες 15/2 η είδηση πως ο Χρήστος Δάντης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα που είχε επι σκηνής σε νυχτερινό μαγαζί που είχε προγραμματισμένη συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Η ανάρτηση μάλιστα της συντρόφου του Ασημίνας Χατζηανδρέου είχε φέρει ανησυχία στους θαυμαστές του.

Η εκπομπή λοιπόν Mega Καλημέρα, έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο από την στιγμή της πτώσης του τραγουδιστή που τον οδήγησε άμεσα σε εξετάσεις λόγω του τραυματισμού του στα πλευρά.

Το βίντεο με το ατύχημα του Χρήστου Δάντη

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο Χρήστος Δάντης να τραγουδάει και τους θαμώνες να διασκεδάζουν. Ένα λεπτό όμως αργότερα χάνεται στο κοινό.

Στη συνέχεια η εκπομπή πρόβαλλε τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού μετά το ατύχημα

Οι τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο, συνάντησαν το ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης 15/2 κατά την επιστροφή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Χρήστος Δάντης εμφανώς καταβεβλημένος αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους, ενώ η ένταση από την πλευρά της Ασημίνας δεν μπόρεσε να κρυφτεί.

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όταν, όμως, οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στο Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου εξερράγη τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή δε θέλει να ασχοληθεί με το εν λόγω θέμα καθώς για εκείνη προέχει μόνο η υγεία του συντρόφου της.

«Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το Survivor θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι. Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δε με ακούς; Δε με ακούς; Δε με ακούτε; Η υγεία δε προέχει; Τέλος. Τέλος!» ήταν τα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου.