Άσχημο περιστατικό ανάμεσα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου: «Έγινα επιθετικός, τη σπρώχνω...»

Η αποκάλυψη για την περίοδο που έπαιρνε χάπια αδυνατίσματος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημο περιστατικό ανάμεσα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου: «Έγινα επιθετικός, τη σπρώχνω...»

Πολλές φορές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει μιλήσει για τη μάχη που έχει δώσει με τα κιλά του στην προσπάθεια του να αδυνατίσει. Έχει αποκαλύψει πως έχει ξεκινήσει διατροφή (δείτε την εδώ) ενώ στο παρελθόν έπαιρνε αδυνατιστικά χάπια.

Τα χάπια αυτά όμως είχαν παρενέργειες που άργησε να καταλάβει και είχαν ως αποτέλεσμα να τον κάνουν επιθετικό τόσο στο δρόμο όσο και με αγαπημένα του πρόσωπα, όπως η σύντροφος του, Νάνσυ Αντωνίου.

Το περιστατικό του Αρναούτογλου με την Αντωνίου λόγω των αδυνατιστικών χαπιών

Μιλώντας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day στον ALPHA, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που τον έκανε να ανησυχήσει πάρα πολύ και να ψάξει τι λένε τα χάπια που λάμβανε.

«Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ σε έναν άνθρωπο. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις , ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δε ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα. Εγώ όμως δε τα είχα διαβάσει. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα.

Ευτυχώς με σταμάτησαν εκεί. Μετά πάλι στον δρόμο έγινα επιθετικός με έναν άνθρωπο και φτάνω στο ραδιόφωνο και έγινα επιθετικός στην Νάνσυ, τη σπρώχνω, την κουνάω. Εκεί η Νάνσυ κατάλαβε ότι κάτι γίνεται γιατί εγώ δε κάνω ποτέ τέτοιες κινήσεις. Μου λέει τι γίνεται με αυτά τα χάπια; Είχα χάσει κιλά και νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος. Μια βδομάδα ακόμα να τα έπαιρναν...Ήμουν άλλος», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την απιστία που βίωσε, όταν άκουσε στο κινητό του την ερωτική πράξη πρώην συντρόφου του.

Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί λόγω των κιλών

Συγκεκριμένα, λόγω του βάρους του, ο παρουσιαστής εμφάνισε ένα πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Την αποκάλυψη έκανε στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη ημέρα για την εκπομπή Happy Day του ALPHA.

«Ήρθε χθες η Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνουμε μια συνέντευξη για την Τσιμτσιλή και από την υπερένταση, έχω κάτι σαν προδιαβήτη και στεγνώνει το στόμα μου την ώρα που μιλάω και το έπαθα εκείνη την στιγμή. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν υπάρχει χειρότερο, κολλάει η γλώσσα μου πάνω στον ουρανίσκο και πίνω νερό. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε να κάνω καμπύλη σακχάρου».

«Όλα αυτά δεν τα λέω τυχαία, αλλά τα λέω γιατί έχουν να κάνουν με τα κιλά. Έχω αρχίσει να έχω ένα πρόβλημα ομιλίας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ πριν καιρό είχε αποκαλύψει τη διατροφή που ακολουθεί.