Της έκανε πρόταση στον αέρα του "Πρωινού" - Η γυναίκα που θέλει ο Λιάγκας να κάνουν μαζί εκπομπή

«Θα τα ρωτάμε όλα όμως»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Της έκανε πρόταση στον αέρα του

Το πρωί της Πέμπτης (16/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει (δείτε εδώ τι έχει συμβεί) μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για όλους και για όλα.

Βέβαια, η Μιμή Ντενίση, δέχτηκε στο τέλος της συνέντευξης μια πρόταση από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για να κάνουν μαζί κάτι τηλεοπτικό. Βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και λίγες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η πρόταση του Λιάγκα στην Ντενίση στον αέρα του Πρωινό

  • Μιμή Ντενίση: Μία εκπομπή δεν θες να κάνουμε εμείς οι δυο;
  • Γιώργος Λιάγκας: Ναι αμέ… Γιατί όχι; Μία βραδινή που λένε εδώ να κάνουμε βραδινή. Να κάνουμε μαζί μία. Θέλεις; Θα τα ρωτάμε όλα όμως.
  • Μιμή Ντενίση: Εσύ τα ρωτάς όλα κι όπως βλέπεις, εγώ απαντώ σε όλα.
  • Γιώργος Λιάγκας: Το θέμα είναι να απαντάνε και άλλοι σε όλα. Ευχαριστώ πολύ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη το είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της γιατην βραδινή εκπομπή που του έγινε η πρόταση για να παρουσιάζει.

«Μίλησα με άνθρωπο που επιβεβαίωσε ότι πραγματικά έχει γίνει μία συνάντηση και όχι μόνο μία γύρω από το ζήτημα αυτό και έχει προταθεί στον Γιώργο Λιάγκα να αναλάβει βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Υποθέτω ότι θα έκανε κάποιο talk show πολιτικού περιεχομένου.

Έκανα και την έρευνά μου σχετικά με τις μετακινήσεις της ώρας, όντως επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι πέρσι όσο ακουγόταν ότι η Φαίη θα έμενε στον ΑΝΤ1 και θα χωρίζονταν οι εκπομπές, θεώρησε όμως ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι τέτοιο. Από ό,τι κατάλαβα, η πολιτική εκπομπή παράλληλα με το Πρωινό» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα για τον Γιώργο Λιάγκα.