Αυτοκόλλητη με την Kylie Jenner και είναι Ελληνίδα - Η 25χρονη Αναστασία Καρανικολάου που φίλησε στο στόμα το μοντέλο

Η φωτογραφία τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instgram / @staskaranikolaou)
(instgram / @staskaranikolaou)

Η Kylie Jenner γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα φιλί στο στόμα της κολλητής φίλης της, Αναστασίας Καρανικολάου ή Stassie, όπως την αποκαλούν, λίγες ώρες μετά τον χωρισμό της με τον Travis Scott (δείτε εδώ τον λόγο).

Διαβάστε επίσης: Δεν είχαμε δει ξανά το πρόσωπό του - Η τρυφερή φωτογραφία της Kylie Jenner αγκαλιά με το γιο της

Οι 25χρονες φίλες φωτογραφήθηκαν στο Instagram με ασορτί ρούχα -oversized δερμάτινα μπουφάν, φαρδιά τζιν και αθλητικά παπούτσια- και δίνοντας ένα παιχνιδιάρικο φιλί σε ένα γήπεδο μπάσκετ.

«Forever valentine», έγραψε το μοντέλο στην λεζάντα της ανάρτησης, που περιλαμβάνει διάφορες κοινές πόζες τους, με την Stassie να προσθέτει στα σχόλια: «forever & then some», δηλαδή για πάντα και λίγο ακόμη.

Η ανάρτηση της Kylie Jenner για τον Άγιο Βαλεντινο

Ποια είναι όμως η 25χρονη Αναστασία Καρανικολάου

Η Anastasia Karanikolaou ή Stassie γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1997 στην Καλιφόρνια, από Έλληνες γονείς και ζει μόνιμα εκεί. Η 25χρονη καλλονή έχει συμμετάσχει σε επεισόδια του reality «Keeping Up With The Kardashians» τα τελευταία χρόνια και απολαμβάνει με την Kylie Jenner χλιδάτες διακοπές και ξέφρενη ζωή.

Ψώνια, κοσμικά events, έξοδοι, βράδια στο σπίτι… τα πάντα μαζί. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που ο φακός τις έχει απαθανατίσει από κοινού σε βόλτες και σε επίσημες εκδηλώσεις. Η Stassie Karanikolaou είναι πάντα στο πλευρό της Kylie Jenner, η οποία έχει προδοθεί αρκετές φορές από δήθεν φίλες της.

Σε κάθε της εμφάνιση τραβά το ενδιαφέρον με τις καμπύλες και την πληθωρικότητά της, ενώ τα ενσταντανέ της στα μέσα δικτύωσης αναστατώνουν τον αντρικό πληθυσμό.

Μάλιστα πριν τέσσερα περίπου χρόνια, ο πατέρας της 25χρονης καλλονής είχε μιλήσει αποκλειστικά στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Η Αναστασία και η Kylie είναι πάρα πολύ καλές φίλες. Γνωρίστηκαν όταν ήταν 12 χρονών μέσω κοινών φίλων και έγιναν αχώριστες… Η Αναστασία πήγαινε για sleep over στην Kylie. Γνωρίστηκαν σε ένα event, στην περιοχή που μένει η Jenner. Όταν η Αναστασία τελείωσε το σχολείο έμεινε στο σπίτι της.

Κάποια στιγμή όμως πήγε κάποιος δικός της άνθρωπος και είχε και παιδί μαζί του, αισθάνθηκε ότι είναι τρίτη και έφυγε. Πήγε να μείνει μόνη της… Βλέπονται συχνά, παρόλο που μπορεί να μην εμφανίζονται συνέχεια μαζί στα social media… Δεν της αρέσει της Αναστασίας να μιλάει για την σχέση της με την Kylie, αλλά και ούτε για την οικογένεια Kardashian» είχε αποκαλύψει ο κ. Καρανικολάου.