"Βόμβα" στη showbiz - 33χρονος παίκτης ριάλιτι συνελήφθη για απόπειρα βιασμού 16χρονης

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που ακούμε να συμβαίνουν γύρω μας, με γυναίκες, κατά κύριο λόγο, να κινδυνεύουν, έχοντας ζήσει ακραία σκηνικά κακοποίησης, τα οποία φτάνουν μέχρι και στον βιασμό (δείτε εδώ την κατάθεση στελέχους του ΑΝΤ1 για την παρενόχληση που υπέστη από τον Φιλιππίδη). Πολλές επώνυμες έχουν μοιραστεί, μάλιστα, τις εμπειρίες τους με στόχο την ευαισθητοποίηση και την παρακίνηση των υπολοίπων να μιλούν όταν συναντούν τέτοιες καταστάσεις και να μην αφήνουν τους θύτες να ξεφεύγουν (δείτε εδώ ποιου πρωταγωνιστή του Σασμού έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού).

Την Πέμπτη 16/2, ωστόσο, αποκαλύφθηκε άλλη μία σοκαριστική περίπτωση, με πρωταγωνιστή έναν πρώην παίκτη ριάλιτι. Πρόκειται για ένα σόου σχετικά με την αγάπη, κατά το οποίο οι διαγωνιζόμενοι αναζητούν το μοναδικό τους ταίρι. Η απόπειρα, όμως, δεν συνέβη στα γυρίσματα αυτού, αλλά αρκετό καιρό μετά την παρουσία του στο "γυαλί".

Ποιος παίκτης ριάλιτι συνελήφθη για απόπειρα βιασμού 16χρονης

Ο λόγος για τον Κόνορ Σμιθ, που συμμετείχε στο "Are You The One?" του MTV. Ο συγκεκριμένος φέρεται να προσπάθησε να βιάσει ένα κορίτσι κάτω των 15 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία του Ιλινόις. Το γραφείο εξέδωσε αμέσως ένταλμα σύλληψης, με τη κατηγορία ότι επικοινωνούσε διαδικτυακά με έναν μυστικό αστυνομικό που υποδυόταν ότι ήταν ανήλικη για αρκετές εβδομάδες.

Κόνορ Σμιθ Βιασμός

Ο 33χρονος, συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως έστειλε άσεμνα βίντεο και φωτογραφίες του προσπαθώντας παράλληλα να κανονίσει μια συνάντηση με την υποτιθέμενη ανήλικη και συνελήφθη έτσι στο ραντεβού που ο ίδιος κανόνισε στις 9 Φεβρουαρίου.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σμιθ βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα. Το 2021, μάλιστα, είχε συλληφθεί επειδή φέρεται να βίασε και να επιτέθηκε σε ένα 16χρονο κορίτσι.