Συνάντηση καλλιτεχνών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Γιατί απουσίαζε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σήμερα, Πέμπτη 16/2, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Ελλήνων καλλιτεχνών με τον Πρωθυπουργό, σχετικά με το διάταγμα που έχει υποβιβάσει τα πτυχία των πτυχιούχων των θεατρικών και καλλιτεχνικών πανεπιστημίων, ανακηρύσσοντάς τα ισάξια με απολυτήρια λυκείου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί, ωστόσο απουσίαζε και ο λόγος ανακοινώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα (δείτε εδώ την ατάκα του ηθοποιού στη δίκη Φιλιππίδη που δημιούργησε σάλο).

Γιατί απουσίαζε από την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο Σπύρος Μπιμπίλας

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως έλλειπε για αρκετά σοβαρό λόγο, καθώς έπρεπε να παραβρεθεί στην κηδεία της ηθοποιού Ντενίζ Μπαλτσαβιά, την οποία θεωρούσε δεύτερη μητέρα του. Ούτως ή άλλως, στη συνάντηση, το ΣΕΗ εκπροσωπήθηκε και από τον γενικό γραμματέα του, Άρη Λάσκο και ολόκληρη την επιτροπή που τον συνόδευε.

Ο ίδιος με μια μακροσκελή ανάρτηση, μάλιστα, αποχαιρέτησε τη συνάδελφο του Ντενίζ Μπαλτσαβιά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 χρονών, αφήνοντας πίσω της μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

«Το ΣΕΗ σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνίστρια του Σωματείου μας … Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας.

Η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ…ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητας για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας… έφυγε στα 91 της… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ..Σ ευχαριστούμε για όλα», ήταν η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.