Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέβασε ημίγυμνη φωτογραφία και το instagram την "κατέβασε" - «Η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου»

«Όλοι μπούργκα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπο δικά του με εσώρουχα και που ποζάρει ημίγυμνος.

Ως αποτέλεσμα έχει να «κατεβαίνουν» από τον λογαριασμό του στο instagram τέτοιου είδους φωτογραφίες καθώς θεωρούνται από τον αλγόριθμο της πλατφόρμας «πορνογραφικό υλικό», κάτι βέβαια που δεν ισχύει σε όλες τις χώρες -δείτε εδώ τι έχει πει ο ηθοποιός για το γεγονός αυτό.

Κάτι σχετικό λοιπόν και σήμερα 16/2, μιας και ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φορά μόνο το εσώρουχό του και έχει κροπαριστεί στα γεννητικά του όργανα ενώ παράλληλα κρατά ένα ποτήρι με αλκοόλ.

Η ημίγυμνη φωτογραφία του Αντίνοου Αλμπάνη που "κατέβασε" το instagram

Αυτό ενόχλησε αρκετά φυσικά τον ηθοποιό ο οποίος δεν δίστασε να δημοσιεύσει ξανά τη συγκεκριμένη φωτογραφία στα stories του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Και φυσικά οι ουρσουλίνες του Instagram κατέβασαν αυτό το post γιατί, μην ξεχνάμε, η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου. Όλοι μπούργκα».

Η ημίγυμνη φωτογραφία του Αντίνοου Αλμπάνη που 'κατέβασε' το instagram 

Όταν ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αρπάξει να φίλησε στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Αμέσως μετά το 15/12 φινάλε της σειράς Maestro, ξεκίνησε το Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA έχοντας ως καλεσμένο έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς, τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Ο παρουσιαστής μαζί με τον ηθοποιό συζήτησαν για πολλά θέματα και κάποια στιγμή αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο δεύτερος λέει ανοιχτά τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα.

Ο ίδιος λοιπόν αυτή τη φορά εξήγησε: «Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω. Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως» ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης και κατευθύνθηκε προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» είπε κι έδωσε ένα φιλί στον Θεοχάρη με εκείνον μάλιστα να του απανατά: «Φιλάς ωραία». «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά» απάντησε ο ηθοποιός.