Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ντυμένη στα μαύρα στο κέντρο της Αθήνας με τις κόρες της - Οι πρώτες δηλώσεις της Άννα Μαρίας μετά την κηδεία

Λίγο πριν το μνημόσυνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ντυμένη στα μαύρα στο κέντρο της Αθήνας με τις κόρες της - Οι πρώτες δηλώσεις της Άννα Μαρίας μετά την κηδεία

Το Σάββατο 18/2 θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ολόκληρη η οικογένειά του βρίσκεται στην Αθήνα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες. Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, T-Live, λοιπόν, εντόπισε την σύζυγό του, Άννα Μαρία, μαζί με τις κόρες της, Αλεξία και Θεοδώρα στο κέντρο της Αθήνας και η ίδια παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την κηδεία του καλού της.

Παρόλο που είχε κάνει πρόσφατα εγχείρηση στο πόδι (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της), περπατούσε χωρίς μπαστούνι και ήταν μέσα στο χαμόγελο, ντυμένη παρόλα αυτά στα μαύρα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννα Μαρίας μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Όταν ρωτήθηκε για το πού θα μείνει μετά την απώλεια του συζύγου της, εκείνη απάντησε: «Οπωσδήποτε θα μείνω στην Ελλάδα» και συνέχισε να προχωρά, χωρίς να αναφέρει τίποτε άλλο (δείτε εδώ την πολυτελή βίλα που θέλουν να αγοράσουν τα παιδιά τους).

Την Τετάρτη 15/2 βρέθηκαν στην Αθήνα ξανά και η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ μαζί με τα τρία παιδιά τους, για το μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε λίγες ημέρες, παρά την κατάσταση της υγείας της συζύγου του.

Εκείνος δεν θέλησε να κάνει πολλές δηλώσεις και όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα απάντησε: «Όπως πάντα, εδώ θα είμαστε», ενώ όσον αφορά την πληροφορία ότι θα πραγματοποιήσει μια αγορά ακινήτου δήλωσε: «Δεν έχω πολλά να πω γι’ αυτό, ευχαριστώ πολύ».

Όλη η οικογένεια, λοιπόν, μένει σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, ωστόσο την Πέμπτη 16/2 το ζευγάρι άφησε πίσω τα παιδιά του και αναχώρησαν οι δυο τους μπαίνοντας στο αμάξι τους διακριτικά.

Η κάμερα του youweekly.gr, όμως, βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τη στιγμή που εκείνος ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί, φορώντας ένα σκούρο γκρι κοστούμι με γιλέκο, αλλά χωρίς γραβάτα, ενώ εκείνη ήταν ντυμένη στα μαύρα, με γυαλιά στο πρόσωπο, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και τα μαλλιά της λυτά να πέφτουν στους ώμους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ κατευθύνθηκαν προς την λεωφόρο Συγγρού και φαίνεται πως σκοπεύουν να βρεθούν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου θα πραγματοποιηθεί και το μνημόσυνο.

Παύλος Γλύξμπουργκ Μαρί Σαντάλ

Μαρί Σαντάλ