«Ακόμα ένα αντίο σήμερα...» - Άφησε την τελευταία της πνοή η μόνη εν ζωή συμμαθήτρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Απανωτά τα "χτυπήματα" για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Απανωτά είναι τα "χτυπήματα" αυτό το διάστημα για τον Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, καθώς πολλά είναι τα πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή εδώ και λίγες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει από την κηδεία της "δεύτερης μαμάς" του, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 16/2 (δείτε εδώ τα σπαρακτικά του λόγια), και λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως έφυγε από τη ζωή άλλη μία σπουδαία ηθοποιός.

Ο λόγος για την Δέσποινα Νικολαΐδου που ήταν η τελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο ηθοποιός, έτσι προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του και την αποχαιρέτησε, ενημερώνοντας παράλληλα και το κοινό για την απώλεια αυτή.

Πέθανε η Δέσποινα Νικολαΐδου

«Ακόμα ένα αντίο σήμερα και θλίψη στην οικογένεια των ηθοποιών. Η τελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η πολυτάλαντη Δέσποινα Νικολαΐδου και σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Μούτσιου δεν είναι πια κοντά μας», έγραψε αρχικά.

Και κατέληξε: «Μέσα από τους τόσο ωραίους ρόλους θα την θυμόμαστε! Στον Χολαργό 12.30 το Σάββατο η εξόδιος ακολουθία… Καλό ταξίδι από όλους μας».