«Δεν είναι πια κοντά μας...» - Θρήνος για το Σπύρο Μπιμπίλα

Η συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την ίδια ημέρα (14/2) με τη είδηση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς αυτοκτόνησε ο γιος πολύ γνωστής τηλεμαγείρισσας (δείτε εδώ τι συνέβη), έγινε γνωστή άλλη μια απώλεια από το προφίλ στο Facebook του Σπύρου Μπιμπίλα.

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΣΕΗ με μια μακροσκελή ανάρτηση αποχαιρέτησε τη συνάδελφο του Ντενίζ Μπαλτσαβιά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 χρονών, αφήνοντας πίσω της μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το θάνατο της Ντενίζ Μπαλτσαβιά

«Το ΣΕΗ σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνίστρια του Σωματειου μας … Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας.

Η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ…ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητας για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας… έφυγε στα 91 της… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ..Σ ευχαριστούμε για όλα», ήταν η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Οι συμμετοχές της ηθοποιού στον κινηματογράφο και την τηλεόραση

Ο θησαυρός της Αγγελίνας (2005), Αγάπη στα 16 (2004), Λίφτινγκ (2001), Ροζ ολοταχώς (2001), Οι αριθμημένοι (1998,) Η ηλικία της θάλασσας (1978),Ψίθυροι καρδιάς (1997), Εκείνες κι εγώ (1996), Οι μεν και οι δεν (1993), Οι φρουροί της Αχαΐας (1992).