«Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, δεν...» - Η εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Εμένα αυτό με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, δεν...» - Η εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 16/2 η Φωτεινή Ντεμίρη και μίλησε για την τεράστια απήχηση που είχε το «Καφέ της Χαράς» την εποχή που παιζόταν.

«Όταν έπαιζε δεν μπορούσα να μπω σε φούρνο, μου έλεγαν κατευθείαν “έλα πιάσε δουλειά!”, “από μας ήρθες να ψωνίσεις; Τα δικά σου ψωμιά;” Επειδή προβάλλεται ακόμα η πρώτη σεζόν δεν είναι εύκολο να το ξεχάσει ο κόσμος. Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο ήταν μια παραμυθένια εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά -δείτε εδώ τον λόγο που αρνήθηκε να συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες.

Η εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μικρή

Την ίδια στιγμή, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία με τα πόδια της και πως το διαχειρίστηκε.

«Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, το πρόβλημα πολύ νωρίτερα. Δεν θέλω να μιλώ πια άλλο για αυτό. Αυτό που θέλω να πω σε όσους αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, εμένα αυτό με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε τον ατσάλινο χαρακτήρα που έχω, με έμαθε να πατώ στα πόδια μου που είχαν πρόβλημα τότε και δεν με εμπόδισε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου.

Δεν μεγιστοποιούσα το πρόβλημα τότε, δεν είχα συναίσθηση του τι γινόταν τότε, δεν έχασα τίποτα από την παιδικότητά μου θεωρώ εγώ. Τότε δεν μπορούσα να χορέψω. Άκουγα την μουσική και χόρευα με τα χέρια μου… Οι δυσκολίες κάτι σου παίρνουν. Η κάθε δυσκολία έρχεται, αλλά πίσω της αφήνει ένα δώρο, το οποίο φανερώνεται μετά» εξομολογήθηκε η Φωτεινή Ντεμίρη.