«Δε θα το κρύψω...είχα διάφορα ψυχολογικά» - Η δύσκολη στιγμή που ο Μουτσινάς δεν ήταν στο πλάι της Μακρυπούλια

Ακούστηκε για πρώτη φορά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα το κρύψω...είχα διάφορα ψυχολογικά» - Η δύσκολη στιγμή που ο Μουτσινάς δεν ήταν στο πλάι της Μακρυπούλια

Το βράδυ της Πέμπτης 16/2 ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον παρουσιαστή - ηθοποιό να μιλάει πολύ εξομολογητικά για τη ζωή του μέχρι σήμερα.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Μουτσινάς, προβλήθηκαν και συνεντεύξεις από αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου, που έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να έχει στη ζωή του.

Ένα από αυτά λοιπόν, είναι η Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε εδώ ποιον άντρα έχει συνέχεια στο πλευρό της μετά το χωρισμό της) η οποία αποτελεί τα τελευταία 14 χρόνια στήριγμα του Νίκου και πολύ καλή φίλη του κάτι, που φάνηκε από τα λόγια καρδιάς, που είπε η παρουσιάστρια δημόσια.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να πούμε εδώ, πως έκανε και μεγάλη αίσθηση το παράπονο, που εκμυστηρεύτηκε η Ζέτα για τον Μουτσινά, το οποίο και ανέφερε με μια μικρή ενόχληση.

Το παράπονο της Ζέτας Μακρυπούλια στο Νίκο Μουτσινά

«Πραγματικά είναι ένας φίλος που τον έχω επιλέξει, με έχει επιλέξει και ταιριάζουμε σε τόσα πολλά πράγματα. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι αν κάτι γίνει στη ζωή και χρειαστεί, ας πούμε, να μείνουμε με κάποιον μαζί, σίγουρα θα έμενα μαζί με τον Νίκο. Ταιριάζουμε και στα θέματα καθαριότητας, τάξης και είναι τέλειο όταν κάνουμε δουλειές μαζί με τον Νίκο. Κάτι καλοκαίρια δηλαδή που πλένουμε αυλές, που βάζουμε σκούπα ηλεκτρική, σφουγγαρίζουμε.

Δεν θα το κρύψω ότι έχω στεναχωρηθεί και πάρα πολύ από τον Νίκο. Μια εποχή είχε, τέλοσπαντων, ενθουσιαστεί και είχε λίγο απομακρυνθεί από την παρέα. Εγώ τότε περνούσα και διάφορα ψυχολογικά πράγματα και κάπως με στεναχώρησε αυτό πολύ στον Νίκο.

Του το έχω πει, το έχουμε συζητήσει αλλά οι φιλικές οι σχέσεις είναι και λίγο σαν τις ερωτικές τις σχέσεις. Μόνο που λείπει αυτό που φαντάζεστε. Ενωθήκαμε, για πάντα από ότι φαίνεται, πριν από περίπου 12, 13, 14 χρόνια. Είναι ένα αεικίνητο παιδί με τρομερές ταχύτητες και το μυαλό του γυρίζει 10πλάσια από ότι το δικό μας», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.