Νίκος Μουτσινάς: «Με την Συνατσάκη υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης γιατί...» - Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι είχε συμβεί το 2021 ανάμεσά τους

«Δυστυχώς όμως μαθεύτηκε και...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Με την Συνατσάκη υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης γιατί...» - Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι είχε συμβεί το 2021 ανάμεσά τους

Ήταν 22/1/2021 όταν έγινε γνωστό από εξώφυλλο γνωστής εφημερίδας (δείτε το εδώ) πως ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Μέσα σε δευτερόλεπτα η είδηση είχε διαδοθεί και μία προς μία οι παρουσιάστριες πρωινών εκπομπών, τότε, προσπαθούσαν να την επιβεβαιώσουν. Κάτι που συνέβη τελικά την επόμενη μέρα, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day (δείτε εδώ όσα ανέφερε).

Λίγες ώρες αργότερα ένα απαγορευτικό από τον δικηγόρο του Νίκου Μουτσινά σε εκπομπές και site κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση κι όλα όσα ακούγονταν να παύσουν. Ποτέ, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 19/6 που ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, δεν είχαν γίνει γνωστοί οι λόγοι που αυτοί οι δυο πολύ καλοί φίλοι προχώρησαν στο σύμφωνο συμβίωσης.

Ο παρουσιαστής χωρίς κανέναν ενδοιασμό απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική του ζωή και σχολίασε το γεγονός αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Με την Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψα ένα σύμφωνο συμβίωσης...

«Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το δικό μου παιδί και δυστυχώς, από το δημαρχείο που καταθέσαμε, είδαν τα ονόματα και παντού υπάρχουν οι γνωστοί των γνωστών. Το έδωσαν στη δημοσιότητα και δεν βοήθησε καθόλου στην υπόθεση, όπως καταλαβαίνουμε, αλλιώς θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα δίπλα μου. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα.»

Ο παρουσιαστής, βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί αφού μίλησε και για την στιγμή που αποκάλυψε στην μητέρα του πως είναι γκέι. Διαβάστε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για μια από τις πιο κομβικές στιγμές της ζωής του.