«Η μητέρα μου ήταν η αδελφή μου και μετά ήμουν ο σύντροφος της...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή

«Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου, να ήμουν 22 χρονών, «μαμά, είμαι γκέι»....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η μητέρα μου ήταν η αδελφή μου και μετά ήμουν ο σύντροφος της...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 16/2 για πρώτη φορά έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή που κανείς δεν γνώριζε. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο χθες, έκανε την εξαίρεση, συγκινώντας με τα λόγια του.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, μίλησε για την υιοθεσία στην οποία έχει βρει πολλά εμπόδια ώστε να αποκτήσει το δικό του παιδάκι, αλλά και για το σύμφωνο συμβίωσης με την Μαίρη Συνατσάκη που δυστυχώς δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την οικογένεια του και την σχέση που είχε με την μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή, όπως επίσης και για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον πατέρα του.

Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για τη ζωή του

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν αυτά ακριβώς που έπρεπε να είναι για να μπορώ εγώ να είμαι αυτό που είμαι σήμερα, ό,τι κι αν είναι αυτό. Με κάποιο τρόπο δηλαδή συνέβαλαν όλοι. Συνέβαλε το κομμάτι του πατέρα που χώρισε με την μητέρα μου, πριν γεννηθώ, σήμερα έχω υπέροχες σχέσεις μαζί του αλλά δεν ήταν μαζί μας και ήταν ένα κομμάτι που με έφερε στη θέση να μπορώ να νιώσω ανεξάρτητος.

Με μια μητέρα η οποία ήταν ζιβάγκο και έπρεπε να μπορέσω να φύγω από την αποπνυκτική αγάπη της, με παππού και γιαγιά οι οποίοι ήταν οι παππούδες μου, οι γονείς μου, η μητέρα μου ήταν η αδελφή μου και μετά από λίγα χρόνια ήμουν ο σύντροφος της. Δηλαδή παθαίναμε και τέτοια, ναι. Τα παιδικά μου χρόνια, λοιπόν, μπορώ να πω ότι ήταν ωραία».

Διαβάστε επίσης: «Δε θα κρύψω...είχα διάφορα ψυχολογικά» - Η δύσκολη στιγμή που ο Μουτσινάς δεν ήταν στο πλάι της Μακρυπούλια

«Η μητέρα μου έλεγε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει παιδί και μετά να… εξαφανιστεί γιατί δεν ήθελε να υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Άμα τα ακούς είναι αστεία, άμα σου συμβαίνουν όμως, Νίκο μου, δεν είναι τόσο αστεία. Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου, να ήμουν 22 χρονών, «μαμά, είμαι γκέι» δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Της πήγαινα και κορίτσια γιατί όντως υπήρχαν σχέσεις με κορίτσια οπότε τους μπέρδευα και με την χαριτωμενιά του σπιτιού σού λέει, «τώρα το παιδί μπορεί να είναι ένας ωραίος χαρακτήρας, μποέμ».

Οπότε όταν της το είπα ξαφνικά αυτό, έπαθε όλα αυτά που έπρεπε να πάθει ως όφειλε σαν Ελληνίδα μάνα, τρία δευτερόλεπτα μετά είχε τελειώσει και μπορεί να είπε μέσα της πως «επιτέλους, είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Τι δώρο μου έκανε το παιδί μου χωρίς να του πω κάτι». Πια ήταν το διαπραγματευτικό μου χαρτί όταν μου έλεγε κάτι και της έλεγα, «μη μου ξαναμιλήσεις για αυτό, πες και ευχαριστώ». Ήταν η σχέση πολύ μπερδεμένη».

«Σήμερα η σχέση με τον πατέρα είναι ωραία. Έφυγε και η μητέρα από τη μέση, που έχει μια μεγάλη σημασία γιατί ήταν ολόκληρο βουνό. Ήρθαμε ακόμα πιο κοντά γιατί δεν τον άφηνε, μην τυχόν και αγαπήσω αυτόν. Εγώ έχω περάσει πολλά ριάλιτι, μην κοιτάτε Survivor, εδώ θα ρωτήσετε. Οπότε, αφού δόθηκε ο χώρος στον άνθρωπο, μπόρεσε και αυτός να ανοίξει τα χαρτιά του και να είναι χωρίς φιλτράρισμα απέναντι μου. Είναι μια σχέση ενηλίκων. Νιώθω όμως το νοιάξιμο και την αγάπη του, αν και εγώ δεν του το δείχνω ακριβώς δυστυχώς όπως θα μπορούσε να το καταλάβει ο ίδιος» αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς.