«Είχε έναν αέρα τύπου μπαίνω μέσα και...» - ''Σούσουρο'' με το σχόλιο του Πάτρα για τη στάση του Μουτσινά

Τα είπε έξω από τα δόντια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχε έναν αέρα τύπου μπαίνω μέσα και...» - ''Σούσουρο'' με το σχόλιο του Πάτρα για τη στάση του Μουτσινά

Το βράδυ της Πέμπτης 16/2 ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον παρουσιαστή - ηθοποιό να κάνει πρωτοφανείς δηλώσεις για τον εαυτό του και την πορεία του στο χώρο.

Ανάμεσα στα όσα είπε λοιπόν ο ηθοποιός, μίλησε και για την επίκαιρη ''κόντρα'' του με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς έχει γίνει γνωστό, πως οι δύο άντρες τελευταία δεν έχουν επικοινωνία (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε ο Μουτσινάς για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη)

«Όσο καλά τα πάω με τις γυναίκες δεν τα πάω τόσο καλά με τους άνδρες. Τον Γρηγόρη τον αγαπάω κανονικά. Είναι ένας μικρός πλανήτης που μας κάνει την τιμή να είναι εδώ στη γη. Τον αγαπάω και πάντα έχω στο μυαλό μου ότι ο Γρηγόρης είναι ένα μικρό παιδί που κουτουρντίζει.

Αυτό με το τηλέφωνο, είναι ότι πιο αστείο έχει συμβεί στη ζωή μου τον τελευταίο καιρό. Έρχονται στο θέατρο, μου δίνουν συγχαρητήρια και με ρωτάνε “τον πήρες μωρέ τον Γρηγόρη ένα τηλέφωνο;”. Δηλαδή, πώς ξαφνικά έγινε ο Γρηγόρης ένα δικό μου θύμα που δεν τον παίρνω τηλέφωνο;

Αυτό ξεκίνησε λέγοντας μου “σε παρακαλώ πάρε με ένα τηλέφωνο γιατί θέλω να σου δείξω κάτι”. Ήθελε να μου μιλήσει για ένα τηλεοπτικό κόνσεπτ που του άρεσε να το κάνουμε μαζί.

Δεν ξέρω αν ισχύει πια, γιατί έχουν περάσει όντως 2-3 χρόνια, αλλά τα 2-3 χρόνια αυτά, ο Γρηγόρης είναι κολλημένος στον ΑΝΤ1, εγώ κολλημένος στον ΣΚΑΪ, οπότε ίσως γι’ αυτό πήγε προς τα πίσω. Γύρισε και είπε και τώρα πως “αν με πάρει τηλέφωνο θα του πω άντε γειά και θα του το κλείσω”, θα έπαιρνες εσύ; Να πάρω για να του δώσω τη χαρά να μου κλείσει το τηλέφωνο; Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο. Τίποτα Νικόλα, τίποτα», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Όπως ήταν φυσικό τα λεγόμενα και η συνέντευξη του Μουτσινά απασχόλησαν και έτσι την επομένη, Παρασκευή 17/2 στο Μega Καλημέρα και συγκεκριμένα από το Θανάση Πάτρα έγιναν κάποια αιχμηρά σχόλια.

Τα σχόλια του Θανάση Πάτρα για το Νίκο Μουτσινά

«Θυμάμαι την περίοδο του Κους Κους, δηλαδή ότι είχε έρθει ο Νίκος από τη Θεσσαλονίκη, με την Κατερίνα, τον Σαράντο, την Κλεοπάτρα κλπ… Ο Νίκος είχε έναν αέρα… που τότε ούτε καν έβγαινε πάνελ, έκανε γυρίσματα. Είχε έναν αέρα τύπου μπαίνω μέσα στο γραφείο και είμαι ο Τζίμι Κίμελ και η Όπρα Γουίνφρεϊ μαζί. Δεν μπορείς να φανταστείς. Τελευταία φορά που τον είδα είχε απίστευτο αέρα. Και τώρα είναι πολύ πιο μαζεμένος», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Θανάσης Πάτρας