Βίκυ Καγιά: «Για όνομα του Θεού» - Έξαλλο το μοντέλο με τα unfollow σε Σκουλό και Ζενεβιέβ

«Το Instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Για όνομα του Θεού» - Έξαλλο το μοντέλο με τα unfollow σε Σκουλό και Ζενεβιέβ

Το πρωί της Παρασκευής (17/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά. Το γνωστό μοντέλο, που πρόσφατα υπήρξαν εξελίξεις με το τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες) μίλησε στην κάμερα του MEGA για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στα unfollow που έχει κάνει στον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα αρνητικά σχόλια που γράφονται κατα καιρούς για αυτήν, αλλά και για το συμβόλαιο της που λήγει σε μερικούς μήνες.

Τα σχόλια της Βίκυ Καγιά για τον Σκουλό την Μαζαρί και όχι μόνο

«Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Δε ξέρω γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα, Προς το Πάσχα συζητάμε πάντα με το κανάλι για το GNTM. Με το Project, η διάθεσή μου παραμένει η ίδια αλλά υπάρχει και μια παραπάνω διάθεση να πάω διακοπές. Το trailer κάθε χρόνο ξεκινάει και σταματάει να προβάλλεται μέχρι να γίνουν οι συζητήσεις» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Ωραία. Χαίρομαι που συζητήθηκε από τους άλλους γιατί από μένα δε θα συζητηθεί. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη από τα follow. Για όνομα του Θεού. Μπορείς να έχεις τους φίλους σου, μπορείς να μην τους έχεις. Δε θα πω τίποτα γι’ αυτό το πράγμα γιατί το instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό» απάντησε όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τα unfollow που έκανε πρόσφατα στον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια και το αν θα δούμε και την επόμενη σεζόν την ίδια ομάδα κριτών στο GNTM η Βίκυ Καγιά είπε, «Σε αυτή τη ζωή δε μπορούν όλοι να μας εκτιμούν… Εφόσον δεν έχουμε πειράξει κανέναν, ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Μια χαρά είναι η ίδια ομάδα. Γιατί να μην είναι η ίδια ομάδα; Μπορεί να χρειάζονται κάποιες αλλαγές στα concept».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη: «Μου ήρθε τούβλο στο κεφάλι. Πώς σου ήρθε αυτό; Σε άνθρωπο κουρασμένο δεν ρωτάς τέτοια πράγματα. Να κάνουμε πρωινό με τον Γιώργο Καράβα να τσακωνόμαστε και εκεί.

Τέλος, για το Shopping Star η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: «Πολύ λίγα πράγματα μπορούμε να αλλάξουμε στο Shopping Star, αλλά κάνουμε ενεσούλες».