Πατέρας για πρώτη φορά συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη - Η ανάρτηση του στο instagram

«Είναι η καρμική σχέση που αποκαλύφθηκε μπροστά μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πατέρας για πρώτη φορά συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη - Η ανάρτηση του στο instagram

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ένας αγαπητός συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη, από την ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο νεαρός ρεπόρτερ έχει εντυπωσιακές σπουδές και εκτός του χώρου της δημοσιογραφίας, ενώ είναι παντρεμένος με τη γυναίκα της ζωής του.

Ο ίδιος έγινε πριν από δύο χρόνια viral εξαιτίας ενός συγκεκριμένου βίντεο, που προβλήθηκε στην επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του συνεργάτη του Παπαδάκη

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και ρεπορτέρ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Λάζος Μαντικός. Ο ίδιος είναι από τους ανθρώπους που αγαπά πάρα πολύ τον παρουσιαστή, όπως έχει πει και δηλώσια (δείτε εδώ τα λόγια του).

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης, την αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ένα insta story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα, ο Λάζος Μαντικός δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύζυγό του και έγραψε, «καρδιά μου θα με κάνεις μπαμπά».

Αυτή είναι η σύζυγος του Λάζου Μαντίκου

Η σύζυγος του λέγεται Αθηνά Κουρή και δεν έχει σχέση με τον χώρο. Είναι απόφοιτη της Γεωπονικής σχολής και πτυχιούχος βοηθός φαρμακοποιού. Στο ενεργητικό της έχει διακρίσεις στον υγρό στίβο, ενώ παρέδιδε μαθήματα κολύμβησης σε μικρά παιδιά και aqua aerobic σε ενηλίκους. Σήμερα εργάζεται ως βοηθός φαρμακοποιού. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν παρακολουθούσαν -από κοινού- μαθήματα ναυαγοσωστικής κι εκείνη ήταν ήδη πρωταθλήτρια της κολύμβησης.

Διαβάστε επίσης: Καλημέρα Ελλάδα: Επικράτησε σιγή στο πλατό - Η θεαματική τούμπα του ρεπόρτερ του Παπαδάκη στον αέρα του ΑΝΤ1

Ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε ακαριαίος, θυελλώδης και πολύ σύντομα τους οδήγησε στην πινακοθήκη Πειραιά, όπου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Ο Λάζος Μαντίνος
(Instagram / @itslazos)

«Η Αθηνά, είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είναι η καρμική σχέση που αποκαλύφθηκε μπροστά μου. Στην αρχή ήταν σκεπτική για το αν θα έπρεπε να τα «μπλέξει» με έναν δημοσιογράφο. Ο έρωτας και η αγάπη, υπερίσχυσε όμως μεταξύ μας, σε σχέση διπλής συνεπαγωγής. Έχει διάρκεια κι αλήθεια. Ξεκινάει να μιλάει ο ένας και συμπληρώνει ο άλλος. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ό,τι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτή τη δυνατή σχέση.Αυτό με ολοκληρώνει και με κάνει δυνατό, για να συνεχίσω. Μου προσφέρει ηρεμία, που είναι απαραίτητη στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων του επαγγέλματός μου…» είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Πλέον οι δυο τους, μετά από αρκετές προσπάθειες, αφού όπως έχει γράψει ο ίδιος ο Λάζος Μαντικός στη στήλη που αρθρογραφεί δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι να τα καταφέρουν, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.