«Θα βάλω νυφικό, σοκαρίστηκες;» - Αδιανόητη αποκάλυψη στον αέρα του Mega Καλημέρα από την Μαρία Σολωμού για τον Mente Fuerte

«Όταν είναι ζηλιάρης εκείνος, είμαι κι εγώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα βάλω νυφικό, σοκαρίστηκες;» - Αδιανόητη αποκάλυψη στον αέρα του Mega Καλημέρα από την Μαρία Σολωμού για τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 17/2 και με αφορμή το γεγονός πως στα podcast που πραγματοποιεί μιλάει για τις σχέσεις, εκφράζει την άποψή της και συμβουλεύει το κοινό της, απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, ξεκινώντας από το παρελθόν της, φτάνοντας μέχρι και σήμερα.

Τους τελευταίους μήνες την βλέπουμε να είναι πάρα πολύ κοντά με τον τράπερ Mente Fuerte και οι δυο τους έχουν απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης, διότι πολλές φορές έχουν ερωτηθεί για το εάν είναι πράγματι σε σχέση ή όχι και οι απαντήσεις τους είναι πάντοτε έμμεσες (δείτε εδώ τις δηλώσεις του καλλιτέχνη).

Παρατηρεί κανείς, όμως, πως και στα βίντεο που αναρτούν ο ένας για τον άλλο υπάρχουν και σκηνές ζηλοτυπίας και τρυφερές στιγμές (δείτε εδώ το "καυτό" της τσιφτετέλι για τα μάτια του), με αποτέλεσμα η ίδια να φτάσει στο σημείο αυτή τη φορά να εξηγήσει ποια είναι η κατάσταση του δεσμού τους.

Η αλήθεια για την σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte

«Δεν έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατάει. Δεν θα γέλαγα έτσι, αλλά μπορεί να γέλαγα κιόλας. Το νέο που άκουσα με το relationship (σχέση), είναι το situationship (κατάσταση σχέσης), έτσι θα λέω τώρα. Μου άρεσε αυτό να το οικειοποιηθώ» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Και συμπλήρωσε: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου, αυτοί που κρέμονται από πάνω μου, που γίνονται κολιέ. Θέλω έναν άνδρα ανεξάρτητο, μου αρέσει να δημιουργείται η λαχτάρα. Όταν ο άνδρας κρέμεται από μένα, κάνω τη μάνα».

«Θεωρώ τραγικό να υπάρχει παράλληλη σχέση. Κάθε φορά που σχολιάζεται ένα podcast μου, γίνονται ερωτήσεις από το πάνελ, από τους δημοσιογράφους, από τους παρουσιαστές, τις οποίες λίγο πιο κάτω να άκουγαν, τις απαντά», συνέχισε έπειτα.

Ενώ αργότερα εξομολογήθηκε: «Είχα σχέση ένα μήνα και εκεί που ήμασταν έξω, όλα πήγαιναν καλά, γύρισα και του είπα ότι δεν θέλω άλλο. Σοκ! Ακούω πολύ το σώμα μου, έβγαζα καντήλες. Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση –πολύ μικρή όμως- και χάζεψα. Έχω πολύ μεγάλο κύκλο, πολλούς γνωστούς. Και ο διάολος έχει πολλά ποδάρια» και κατέληξε: «Θα έκανα late night εκπομπή, μου έχουν κάνει πρόταση».

Όσον αφορά στον Mente Fuerte, έστω και έτσι παραδέχτηκε ότι είναι μαζί: «Όταν είναι ζηλιάρης εκείνος, είμαι κι εγώ. Σήμερα είμαστε καλά. Είπαμε situationship» και σε άλλο σημείο της συνέντευξης συμπλήρωσε χαρακτηριστικά αφήνοντας τους πάντες σε σοκ: «Θα βάλω νυφικό. Σοκαρίστηκες;».