Mente Fuerte: «Είναι καλό μάρκετινγκ...» - Η αντίδραση της Σολωμού πίσω από τις κάμερες του The 2night με τις αποκαλύψεις για τη σχέση τους

"Κούφανε" τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mente Fuerte: «Είναι καλό μάρκετινγκ...» - Η αντίδραση της Σολωμού πίσω από τις κάμερες του The 2night με τις αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Mente Fuerte, ο τράπερ μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με την Μαρία Σολωμού, την οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει ανοιχτά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε αν ζηλεύει την ηθοποιό, με τον ίδιο να λέει ανοιχτά πως ζηλεύει ακόμη και το τραπέζι αν καθίσουν μόνοι τους.

Πίσω από τις κάμερες λοιπόν, βρισκόταν η Μαρία Σολωμού και παρακολουθούσε τα όσα έλεγε, με τους κάμεραμαν να καταγράφουν τις αντιδράσεις της.

Τα σχόλια του Mente Fuerte για την Μαρία Σολωμού

«Δεν ξέρω τι κάνει. Κατ’ αρχήν δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί από όσο ξέρω κι είναι και καλό μάρκετινγκ αυτό. Την πιστεύω όταν λέει ότι είναι στο γυμναστήριο. Ζηλεύω τα πάντα, ζηλεύω και το τραπέζι άμα καθίσουν μόνοι τους. Πρέπει όμως να υπάρχει κάτι γιατί βαριέσαι. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει. Θα πρέπει να την ρωτήσεις. Εγώ που να την βρω; Εσύ θα την βρεις» είπε μεταξύ άλλων ο Mente Fuerte.

Δείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους με τον πρώην σύντροφο της Μαρίας Σολωμού, Μάριο Αθανασίου.

Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα τους

«Μόνο ένα σ' αγαπώ έχω μέσα στα χείλη μου κρυμμένο» τραγουδάει στο νέο του κομμάτι «Απωθημένο» ο Mente Fuerte, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως δεν το κρύβει, αλλά το λέει με όλη του την καρδιά. Λίγες μέρες μετά το από κοινού act-έκπληξη που παρουσίασαν στο MadWalk (δείτε εδώ τις φωτογραφίες και τα βίντεο), ο φακός τού YOU συνάντησε τον τράπερ με τη Μαρία Σολωμού, που δεν... έκρυψε την ενόχλησή της όταν η συνύπαρξή τους στην σκηνή «προδόθηκε» αμέσως μετά τις πρόβες (δείτε εδώ το βίντεο που φαίνεται να τον βρίζει).

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων δεν είχε νεύρα, πάντως, ούτε «γαλλικά», παρά μόνο γλυκές χειρονομίες, τρυφερά ενσταντανέ και χαμόγελα, την ώρα που η ηθοποιός λικνιζόταν στις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και ο συνοδός της τη χειροκροτούσε γεμάτος θαυμασμό. Η νύχτα αυτή ήταν αφιερωμένη σε δύο amantes amentes και ο μόνος που... μπήκε ανάμεσά τους για λίγο ήταν ο κοινός τους φίλος Θέμης Γεωργαντάς -πρόσφατα φιλοξένησε τη Μαρία Σολωμού στην εκπομπή του «After Dark»- που σταμάτησε για να τους χαιρετίσει. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το γλέντι και ο χορός με τον Mente Fuerte και τη μούσα του να φεύγουν μαζί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Μαρία ΣολωμούΜαρία Σολωμου Mente FuerteΜαρία Σολωμου Mente Fuerte περιοδικό YOU

«Η ζωή μου είναι δικό μου θέμα»

Κυκλοφορούν μαζί, κάνουν δηλώσεις αλληλοθαυμασμού, παρόλα αυτά αποφεύγουν να παραδεχτούν πως είναι ζευγάρι! Για την ακρίβεια, ο τράπερ, που είναι περισσότερο εκδηλωτικός στα κοπλιμέντα του, όταν ρωτήθηκε σχετικά, άφησε το περιθώριο στην ηθοποιό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το οτιδήποτε, με τη Μαρία Σολωμού από την πλευρά της να ξεκόβει οποιαδήποτε ερώτηση λέγοντας: «Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα». Παρόλα αυτά οι κοινές τους φωτογραφίες και τα βίντεο γίνονται viral, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια αμφισβήτησης.