Ίδια με την Καλομοίρα όταν είχε ξεκινήσει το τραγούδι - Απίστευτη η ομοιότητα της τραγουδίστριας με την κόρη της

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καλομοίρα μπορεί να έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όσοι την αγαπούν μπορούν να μαθαίνουν νέα για εκείνη από τα social media, στα οποία τη βλέπουμε να είναι πολύ ενεργή.

Είναι γνωστό, πως η τραγουδίστρια ζει στην Αμερική μαζί με την οικογένεια της, καθώς έχει αποφασίσει να αφιερωθεί στα παιδάκια και στο σύζυγό της (δείτε εδώ σπάνια οικογενειακή φωτογραφία τους).

Γενικότερα, η Καλομοίρα μέσα από τις σπάνιες συνεντεύξεις, που δίνει δε δείχνει να ξεχωρίζει κάποιο παιδί της, ωστόσο το κείμενο, που είχε γράψει για τα γενέθλια της κόρης της είχε συγκινήσει πολύ.

«Το πολύτιμο κορίτσι μου γίνεται 6 ετών σήμερα. Πόσο πολύ σε αγαπώ δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. (Και τα αδέρφια σου φυσικά). Σου εύχομαι μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία και πολλή χαρά και γέλια. Η ζωή είναι σκληρή αλλά επίσης όμορφη. Η ζωή δεν είναι τέλεια αλλά αξίζει να τη ζεις. Υπάρχει περισσότερο καλό στον κόσμο από το κακό και υπάρχει καλοσύνη μέσα σε όλους μας ακόμη και τις πιο δύσκολες μέρες. Εύχομαι να μην ξεχάσεις ποτέ τι αξίζει στη ζωή. Η επιτυχία είναι υπέροχη αλλά η οικογένεια και η αγάπη τα πάντα. Χρόνια πολλά μικρό μου κορίτσι. Η μαμά σε αγαπά πολύ!», είχε γράψει πριν από λίγο καιρό η Καλομοίρα για την κορούλα της.

Πρόσφατα μάλιστα η τραγουδίστρια μίλησε σε συνέντευξή για τα παιδιά της και ''λύγισε'':

«Βρήκα τη δύναμή μου από τον Θεό… αχ θα κλάψω, δεν καταλαβαίνεις τον πόνο. Όταν συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου, τότε λες ας συμβεί σε μένα, όχι στο παιδί μου. Η πίστη μου στον Θεό έγινε μεγαλύτερη, του μιλάω κάθε μέρα, πρωί – βράδυ. Τα παιδιά μου κάνουν προσευχές, πάμε στην εκκλησία».

Η αλλαγή στην εμφάνιση της κόρης της Καλομοίρα

Πρόσφατα μάλιστα μαμά και κόρη είχαν πάει μαζί στο κομμωτήριο με την Καλομοίρα να δημοσιεύει μια ανάρτηση με τη μικρή Αναστασία και με το νέο look, που έκανε στα μαλλιά της.

Οφείλουμε εδώ να πούμε, πως η κόρη της τραγουδίστριας όχι μόνο έχει μεγαλώσει πολύ, αλλά μοιάζει και πολύ στη μητέρα της, ειδικά όταν είχε και εκείνη καστανά τα μαλλιά της.

Καλομοίρα - κόρη
itskalomira - instagram