Γιώργος Λιάγκας: «Κάτσε σε παρακαλώ...» - Έξω φρενών ο παρουσιαστής με τους Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου

«Τα τρία παιδιά που πέθαναν ποιος θα τα δικαιώσει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Κάτσε σε παρακαλώ...» - Έξω φρενών ο παρουσιαστής με τους Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου

Σήμερα (17/2) Παρασκευή και η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Πάτρας, που δολοφόνησε τα τρία παιδιά της, συνεχίζεται και από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις είτε από την μια είτε από την άλλη πλευρά (δείτε τις δηλώσεις του Κούγια).

Να υπενθυμίσουμε ότι, από χθες το μεσημέρι έχουν έρθει στην δημοσιότητα τα ερωτικού περιεχομένου μηνύματα που αντάλλαξε η κατηγορούμενη με τον πρώην σύζυγο της (δείτε τα εδώ), αλλά έχει γίνει γνωστή και η απιστία του Δασκαλάκη, ενώ ήταν ακόμη μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου (δείτε τα εδώ).

Ταυτόχρονα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας κατα την διάρκεια του ρεπορτάζ, οι οποία αναφερθηκαν σε όλα τα παραπάνω, διέκοψε την δημοσιογράφο γιατί τον έπνιγε το "δίκιο" και τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν, διότι κατηγορήθηκε ότι δίνει δίκιο μόνο στην μια πλευρά.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού για την υπόθεση της Πισπιρίγκου

«Χαίρομαι που βάλλομαι και από τις δύο πλευρές γιατί πάει να πει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Βάλλομαι και από τον κ. Κούγια καθημερινά με δηλώσεις και σήμερα το πρωί που με συνάντησε στο καφενείο μου είπε «Καλώς τον εχθρό μου». Παίρνω λεφτά από τον Μάνο Δασκαλάκη; Και από την άλλη βάλλομαι από τον Μάνο Δασκαλάκη, μαθαίνω ότι παίρνουμε την πλευρά του Κούγια. Δεν παίρνουμε καμία μεριά», είπε ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τα τρία παιδιά που πέθαναν ποιος θα τα δικαιώσει σε αυτή τη χώρα;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Νέα εξέλιξη για το μέλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Είναι μία τελείως διαφορετική εικόνα γιατί και η ίδια πλέον αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριο της. Θεωρώ ότι το δικαστήριο αυτό είναι “οδηγός” για όλη την υπόθεση αυτή. Ακούγοντας τους ισχυρισμούς μας και τους μάρτυρες που επικαλέστηκαν νιώθει πλέον ότι την υπερασπίζονται εκτός του δικηγόρου της και επιστήμονες με εξαιρετικές γνώσεις, Επειδή είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, η αλλαγή αυτή είναι σημαντική για αυτή. Γι’ αυτό είναι διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες», είπε ο Αλέξης Κούγιας για την πελάτισσά του.