«Για μένα όλη αυτή η κουβέντα ήταν...» - Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για την συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά

Τον αποθέωσε με λίγα λόγια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Για μένα όλη αυτή η κουβέντα ήταν...» - Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για την συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, το βράδυ της Πέμπτης 16/2 και προχώρησε σε πολύ αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή, αγγίζοντας και το ζήτημα της υιοθεσίας, αλλά και αυτό με το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με την Μαίρη Συνατσάκη, για το οποίο τόσο καιρό δεν είχε μιλήσει κανείς τους.

Τα αποσπάσματα αυτά προβλήθηκαν την Παρασκευή 17/2 στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ και με το που τελείωσε το βίντεο, τον λόγο πήρε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενά του και να εκφράσει την δική της άποψη για όλα αυτά.

Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για τον Νίκο Μουτσινά

«Για μένα όλη αυτή η κουβέντα με τον κύριο Χατζηνικολάου και τον Νίκο Μουτσινά ήταν η ωδή στην παθογένεια της ελληνικής οικογένειας. Το πώς μίλησε για τους γονείς του, για τη σχέση με τη μητέρα του, το ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του και ο Νίκος ο άντρας της ζωής της», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα και με βοήθησε πάρα πολύ αυτή η συνέντευξη. Νομίζω ότι θα βοηθήσει και πολύ κόσμο, αν την δουν κάποια στιγμή. Μίλησε με πολύ χιούμορ για την παθογένεια της οικογένειάς του, πώς τα ξεπέρασε και πώς βγήκε από αυτό αλώβητος».

Για το θέμα της υιοθεσίας ενός παιδιού, σχολίασε: «Δε βοήθησε η δημοσιότητα σε αυτό απ’ ό,τι καταλάβαμε. Ήταν τροχοπέδη για τη διαδικασία. Ευτυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για έναν άντρα ή μία γυναίκα που είναι μόνοι τους να κάνουν παιδιά, αν το ψάξουν λίγο καλύτερα και παραπάνω».

«Θα μπορούσε να προχωρήσει στο κομμάτι της υιοθεσίας και όχι της παρένθετης μητέρας. Η Φωτεινή Παντζιά έχει υιοθετήσει παιδί. Υπάρχουν άνθρωποι που το ‘χουν καταφέρει», επισήμανε τότε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά, με την Έλενα Χριστοπούλου να σημειώνει πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.