Με μεγάλα γυαλιά και γούνινο παλτό - Όλο το Μιλάνο κοιτούσε την εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου

Πολύ κομψή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άντζελα Γκερέκου μαζί με τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς, που τρέχει ''Γη της ελιάς'' και τη οποίας είναι πολύτιμο μέλος έχει παράλληλα αρμοδιότητες, που δε αφήνει ποτέ στην τύχη τους.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός είναι και πρόεδρος του ΕΟΤ, ωστόσο όπως βλέπουμε από αναρτήσεις, που κάνει στο λογαριασμό της στο instagram βρίσκει το χρόνο για ταξίδια αναψυχής.

Πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, με την ίδια να απολαμβάνει τη φινέτσα της πόλης, βγάζοντας φωτογραφίες από αξιοθέατα και μαγαζιά της περιοχής (δείτε εδώ την άλλη όψη της Γκερέκου στο σπίτι τις με πιτζάμες).

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της Άντζελας Γκερέκου στο Μιλάνο

Για άλλη μια φορά από τις αναρτήσεις της Γκερέκου είδαμε πόσο κομψή είναι με τις στυλιστικές τις επιλογές να είναι μια και μια και πολύ ταιριαστές με την πόλη.

Γκερέκου - Μιλάνο
angela_gerekou - instagram
Γκερέκου - Ιταλία
angela_gerekou - instagram

Το ρόφημα που επιλέγει η Άντζελα Γκερέκου για να χάσει τα κιλά των εορτών

Η ηθοποιός παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά της λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, πάντα βρίσκει χρόνο να αφιερώνει για τον εαυτό της για αυτό και βρίσκεται σε τέλεια φόρμα. Μπορεί όπως όλες να έφαγε λίγο παραπάνω τις γιορτές, ωστόσο ακολουθεί μερικά συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να επανέλθει στα κιλά της.

«Καλημέρα με ένα φρέσκο χυμό, ρόδι-πορτοκάλι! Η αποτοξίνωση αρχίζει!», έγραψε στο instagram της αποκαλύπτοντας πως αυτό είναι το σύνθημά της για μετά την εορταστική περίοδο.

Το ρόδι έχει κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό της υπερτροφής, ενώ ο χυμός πορτοκαλιού από την άλλη είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αποβολή τοξινών από τον οργανισμό. Επιπλέον αυξάνει την κατανάλωση οσπρίων και λαδερών 2-3 φορές την εβδομάδα, επιλέγοντας προϊόντα χαμηλά σε λιπαρά. Επιπλέον η Άντζελα περιορίζει την κατανάλωση κόκκινου κρέατος σε 1-2 φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας μόνο ελαιόλαδο στη μαγειρική της.