"Έπαιξε" δυνατό χαρτί ο ΑΝΤ1: «Μου έγινε τηλεφώνημα αλλά ο όρος ήταν να...» - Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την πρόταση που δέχθηκε

«Εγώ να περάσω δοκιμαστικό;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν πολύ έντονα πως θα πραγματοποιηθεί η τηλεοπτική επιστροφή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο κανάλι του ΑΝΤ1, ωστόσο η συμφωνία ναυάγησε και η ίδια η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε για ποιο λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει και να λήξει την συνεργασία πριν καν αρχίσει.

Το πρωί της Παρασκευής 17/2 συζητήθηκε έντονα στον αέρα του Super Κατερίνα η κατάσταση αυτή, ενώ αποκαλύφθηκαν και μερικά από τα ονόματα που ο σταθμός προσέγγισε για να στελεχώσουν την ομάδα της εκπομπής που θα έβγαινε στον αέρα και με αφορμή αυτό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξήγησε πως τον είχαν προσεγγίσει και εκείνον, αλλά υπήρχε ένας συγκεκριμένος όρος για να το κάνει.

Η πρόταση του ΑΝΤ1 στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Προσεγγίστηκα. Μου έγινε τηλεφώνημα αλλά ο όρος ήταν να φύγω από δω», παραδέχθηκε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τα πράγματα είναι κουκιά μετρημένα. Εγώ βρίσκομαι εδώ, σε μία συγκεκριμένη συνεργασία με πρόσωπα και μέσω αυτών απευθύνομαι στον Νίκο (Κοκλώνη). Είναι ένας δεσμός συγκεκριμένος».

«Αυτός ο δεσμός μπορεί να διαρραγεί αλλά σε άλλο επίπεδο. Μπορεί να διαρραγεί, αν δούμε ότι δεν «κάνουμε», ότι υπάρχει τοξικότητα», σημείωσε έπειτα αποκαλύπτοντας ότι η εκπομπή που ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1 θα είναι τύπου reality.

Όταν, μάλιστα, η Έλενα Πολυκάρπου ρώτησε εάν ο ίδιος έχει περάσει από δοκιμαστικό για τη συγκεκριμένη εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος της απάντησε: «Εγώ να περάσω δοκιμαστικό; Θα φωνάξω τον Διευθυντή να τον περάσω δοκιμαστικό. Ειλικρινά και δεν μιλάω προσωπικά. Να έρθει όποιο στέλεχος της τηλεόρασης, να περάσει οντισιόν να τον προκρίνω».