«Υπάρχει και κάτι που λέγεται...» - Ξέσπασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 πριν καν αρχίσει

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπάρχει και κάτι που λέγεται...» - Ξέσπασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 πριν καν αρχίσει

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μία γυναίκα η οποία έχει αφήσει το στίγμα της στον χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια, καθώς η εκπομπή της "Πάμε Πακέτο" αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές για πολλά χρόνια, ενώ πολλές οικογένειες ενώθηκαν εξαιτίας της.

Παρόλα αυτά, μόλις αποφάσισε η παραγωγή πως η εκπομπή αυτή έπρεπε να σταματήσει, η ίδια ανακοίνωσε σε όλους λίγο διάστημα αργότερα πως η καριέρα της σε αυτό το κομμάτι της τηλεόρασης είχε τελειώσει και δεν σκόπευε να ξαναγυρίσει στα παλιά (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο).

Δεν πρόλαβε να περάσει πολύς καιρός, όμως, και ανακοινώθηκε και από εκείνη πως σύντομα θα επέστρεφε στο "γυαλί" στο κανάλι του ΑΝΤ1, με ένα νέο πρότζεκτ, στο οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Την Πέμπτη 9/2, βέβαια, έγινε γνωστό πως η συμφωνία ναυάγησε και πως τελικά η διάσημη παρουσιάστρια δεν θα βρεθεί για άλλη μία σεζόν στις οθόνες μας.

Η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την ακύρωση της επιστροφής της στο "γυαλί"

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν της ταίριαζε η θεματική που καλούνταν να παρουσιάσει και το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram το πρωί της Παρασκευής 10/2, τονίζοντας πως εφόσον δεν υπήρχε η ταυτότητά της στο νέο της ξεκίνημα, δεν επιθυμούσε να το κάνει απλά για τα χρήματα και την προβολή.

«Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα, ούτε για την προβολή. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα. Κι αν αυτό το οποίο καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου είναι πιο συνεπές προς τον εαυτό σου και προς το κοινό σου να το αποφύγεις. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας δίνω την θετικότητα, την αισιόδοξη πλευρά της ζωής από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω στη ζωή μου, από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και να τα βλέπουμε όλα πιο φωτεινά. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τον ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά.