Έληξε η συνεργασία τους πριν ξανά ξεκινήσει - Άκυρη η επιστροφή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην τηλεόραση

Γιατί ναυάγησαν τα πλάνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Τις τελευταίες μέρες το όνομα της Βίκυς Χατζηβασιλείου έχει ακουστεί αρκετά, λόγω της τηλεοπτικής της επιστροφής. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, δεν έχει υπογράψει ακόμη κάτι, ωστόσο οι συζητήσεις έχουν γίνει και φαίνεται πως όλα προχωρούν κανονικά (δείτε εδώ τον λόγο που τόσο καιρό βρισκόταν εκτός τηλεόρασης).

«Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα “σκοτεινό”…δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω. Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40αρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση. Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση που την αποδέχομαι με πολλή αγάπη», αποκάλυψε η ίδια πριν μερικές μέρες.

Τι συνέβη τελικά με την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον ΑΝΤ1

Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει μέχρι και η φήμη πως στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκονται η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Λάγιος με την πρώτη να το διαψεύδει (δείτε εδώ τι είπε).

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που έγιναν γνωστές σήμερα 9/2, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, της παρουσιάστριας δηλαδή και του καναλιού, δεν είχαν αίσιο τέλος, καθώς η κατεύθυνση του περιεχομένου της εκπομπής ήταν κάτι που δεν την εξέφραζε με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η συνεργασία.

«Ακόμη είναι κάτι εν τη γενέσει του. Ακόμα όλα είναι πιθανά κι απίθανα. Μπορείς να ξέρεις τι φέρνει το αύριο; Ούτε καν. Θα το προσπαθήσω κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αυτός είναι ο στόχος. Ακούγονται όλα αυτά, αλλά όλα είναι πιθανά κι απίθανα από την στιγμή που δεν έχει υπογράψει κανείς.

Είναι εν τη γενέσει του, εν τη ζυμώσει του, αφήστε τους ζυμομύκητες να δράσουν. Έχετε κατέβει σε οινοποιείο να δείτε τι γίνεται; Η ζύμωση του κρασιού μέσα στα βαρέλια γίνεται σε απόλυτη ησυχία. Δώστε μας αυτές τις συνθήκες για να δημιουργήσουμε κάτι καλό κι ενδιαφέρον», ήταν οι τελευταίες της δηλώσεις (δείτε εδώ το βίντεο).