Ξάπλωσε στο πάτωμα η Μπάρκα: «Συγγνώμη παιδιά...» - "Τα έχασαν" στον αέρα του MEGA με την κίνηση της παρουσιάστριας

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξάπλωσε στο πάτωμα η Μπάρκα: «Συγγνώμη παιδιά...» -

Η Δανάη Μπάρκα έχει φέρει έναν άλλο αέρα στον χώρο της τηλεόρασης , καθώς πρόκειται για ένα "φρέσκο" πρόσωπο που χαρακτηρίζεται για την θετική της διάθεση και τον αυθορμητισμό. Στο πλαίσιο του αυθορμητισμού κινήθηκε για άλλη μία φορά, λοιπόν, και η σημερινή (17/2) εκπομπή, Πάμε Δανάη στο MEGA, καθώς από η ίδια από τα κλάματα και την συγκίνηση (δείτε εδώ γιατί έκλαιγε τις προηγούμενες ημέρες στον αέρα), οδηγήθηκε στις γυμναστικές επιδείξεις.

Πιο συγκεκριμένα, συγκινήθηκε όταν παρουσιάστηκε ως θέμα το πρόβλημα υγείας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει ήδη διαγνωσθεί με άλλη μία ασθένεια (δείτε εδώ τι συμβαίνει), με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κρυφτεί μπροστά στην κάμερα.

Σοκαρισμένοι στο MEGA με την κίνηση της Δανάης Μπάρκα στον αέρα

Στη συνέχεια, όμως, αλλάζοντας κλίμα και προχωρώντας στα θέματα, η παρουσιάστρια θέλησε να δείξει σε όλους τις ικανότητές της στη γυμναστική, τονίζοντας πόσο ευλύγιστη είναι και έτσι εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ξάπλωσε στο πάτωμα και έκανε γέφυρα, αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

«Συγγνώμη παιδιά, η κοπελίτσα ξάπλωσε για να κάνει γέφυρα; Έλα τώρα! Μη με τρελαίνεται, δέκα χρόνια ενόργανη στο Περιστέρι», είπε αρχικά και στη συνέχεια αφού ξεσηκώθηκαν όλοι και φώναζαν στο πλατό, συμπλήρωσε με έντονο και χιουμοριστικό ύφος παράλληλα: «Και σπαγγάτο κάνω, όλα τα κάνω».

Δανάη Μπάρκα γέφυρα