Ξαφνιασμένη η Καινούργιου στο Super Κατερίνα: «Είμαι στον αέρα...» - Το ανδρικό τηλεφώνημα που την ''τάραξε''

Όπα! Ποιος ήταν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξαφνιασμένη η Καινούργιου στο Super Κατερίνα: «Είμαι στον αέρα...» - Το ανδρικό τηλεφώνημα που την ''τάραξε''

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα αμιγώς τηλεοπτικό πρόσωπο με την παρουσία της στο Super Κατερίνα να είναι από τις πιο αρεστές, που βλέπουμε στην πρωινή ζώνη, με το κοινό να τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Αντίστοιχα και η ίδια αγαπάει τον κόσμο της και έχει μέλημα να ακούει κάθε επιθυμία του, ενώ είναι γνωστό πως μεγάλη αγάπη έχει και σε λίγα αλλά εκλεκτά άτομα της ζωής της, με τον αδερφό της να είναι ένα από αυτά (δείτε εδώ με ποιο γνωστό πρόσωπο ήταν συμμαθητής).

«Δε με ενδιέφερε ποτέ ο χώρος της τηλεόρασης. Ήμουν πάντα εκτός και δε μου άρεσε καθόλου. Στην κοινωνικοποίησή μου και με τις παρέες μου δεν είμαι ντροπαλός αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με κάμερα ναι, είμαι. Είμαι δυο χρόνια μικρότερος από την Κατερίνα. Όταν ήμασταν μικρότεροι τσακωνόμασταν πολύ περισσότερο. Μεγαλώνοντας τα βρήκαμε και είμαστε πολύ κοντά… Δεν έχω φάει ποτέ από τα χέρια της Κατερίνας. Δεν έχει τύχει.

Ισχύει ότι όταν ήμασταν μικρά με φώναζε “Έλενα” γιατί δεν ήθελε αδερφό αλλά αδερφή. Το αστείο είναι ότι το είχε πει και στον αέρα αυτό κάποια στιγμή και με έπαιρναν οι φίλοι μου και μου έλεγαν, “έλα Έλενα, τι κάνεις;” και γελάγανε και το κλείνανε….

Προφανώς και της έχω πει ότι δε χρειάζεται να τα λέει και όλα στον αέρα. Και με συμβουλεύεται και τη συμβουλεύομαι. Εμπιστευόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. πάντα θα υπάρξει επικοινωνία για να ξέρουμε τι κάνουμε και πως προχωράμε… Τα λέει όλα μόνη της… Κάτι που μπορεί να μην ξέρετε είναι ότι έκανε τόσα χρόνια πιάνο και δεν έμαθε πιάνο» είπε ο Πάνος Καινούργιος.

Μάλιστα τον ρώτησε η δημοσιογράφος και αν τελικά θα παντρευτεί με τον ίδιο να απαντάει: «Ότι θέλει. Εντάξει, τυχερός θα είναι όποιος είναι μαζί της. Εννοείται θα της πω αν δεν εγκρίνω έναν σύντροφό της και μάλιστα θα το πω έντονα», είχε πει ο αδερφός της Κατερίνας Καινούργιου σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μπορεί ο αδερφός της παρουσιάστριας να μην αγαπάει τη δημοσιότητα, όμως εκείνη πάντα μιλάει για εκείνον και συγκεκριμένα τον στηρίζει επαγγελματικά, μιλώντας στην εκπομπή για τις κινήσεις του.

Το οn air τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου στον αδερφό της

Το μαγαζί εστίασης λοιπόν, που διατηρεί ο αδερφός της Καινούργιου στην Κυψέλη είναι κάτι γνωστό, ωστόσο την Παρασκευή 17/2 την είδαμε να μιλάει όχι μόνο με τα καλύτερα για αυτό, αλλά να τον καλεί και on air με σκοπό να του κάνει ερωτήσεις ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από μια επίσκεψη, που έκανε στο μαγαζί.