Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρί Σαντάλ μετά την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου - Αποκαλύφθηκε η κρυφή επιθυμία της οικογένειας

Έγινε γνωστό πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρί Σαντάλ μετά την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου - Αποκαλύφθηκε η κρυφή επιθυμία της οικογένειας

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου αρχίζουν και έρχονται ξανά στην Ελλάδα, καθώς μαζί με τα υπόλοιπα που δεν αναχώρησαν ποτέ κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για το μνημόσυνο, που θα γίνει το Σάββατο 18/2 (δείτε εδώ τις ζημιές στον τάφο του λόγω της κακοκαιρίας).

Μέσα μάλιστα από το Πρωινό μας την Παρασκευή 17/2 έγιναν γνωστές νέες πληροφορίες για το πως θα διεξαχθεί το μνημόσυνο με το ρεπορτάζ να αναφέρει, πως θα γίνει παρουσία 200 καλεσμένων.

Πιο συγκεκριμένα, η τελετή θα είναι ιδιωτική, πολύ κοντά με όσα είδαμε να συμβαίνουν και στην κηδεία, χωρίς ωστόσο κρατικούς αρχηγούς, αλλά παρουσία της οικογένειας και όσων μελών, λόγω κορωνοϊού, δε μπόρεσαν να παρευρεθούν στο τελευταίο αντίο.

«Σχετικά με την επικείμενη Επιμνημόσυνη Δέηση των 40 ημερών του Βασιλέως Κωνσταντίνου που θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ., παρακαλούμε όπως σημειώσετε:

Θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για τους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι θα μπορούν να προσέρχονται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας ή ταυτοτήτων ΕΦΕ και Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

Εσωτερικά στο Ναό δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν εκπρόσωπο του Τύπου», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρί Σαντάλ μετά το θάνατο του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Η κάμερα του Πάμε Δανάη βρέθηκε την Παρασκευή 17/2 στο μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου μένουν τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, με τη Μαρί Σαντάλ να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις δημόσια.

Να τονίσουμε εδώ, πως μπορεί η γυναίκα να μη μίλησε ιδιαίτερα, ωστόσο υπήρξε πολύ ευγενική και άφησε να εννοηθεί στον ρεπόρτερ, πως υπάρχει κοινή γραμμή να μην κάνουν δηλώσεις μέχρι τα 40.