Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Αμηχανία στον αέρα του Mega: «Σας ζητώ συγγνώμη» - Δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της η Δανάη Μπάρκα

Τι τη συγκίνησε τόσο;

Αμηχανία στον αέρα του Mega: «Σας ζητώ συγγνώμη» - Δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της η Δανάη Μπάρκα
News 17.02.2023 13:42
Από Ελένη Μήτση

Την Παρασκευή 17/2 ανάμεσα στα θέματα, που σχολιάστηκαν στο Πάνε Δανάη θίχτηκε και ένα όχι και τόσο ευχάριστο, το οποίο είδαμε να φέρνει σε δύσκολη συναισθηματικά θέση τη Δανάη Μπάρκα.

Είναι γνωστό, πως η επικαιρότητα δεν προβλέπεται και έτσι έρχονται στο προσκήνιο και υποθέσεις, που δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστες, καθώς πρόσφατα πάλι η ομάδα είχε κάνει μια πολύ θλιβερή ανακοίνωση.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν γονιό που χάνει το παιδί του. Δεν υπάρχουν λέξεις για μια τέτοια κατάσταση. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται ότι το παιδί τους που είναι στον ουρανό θέλει να τους δει να στέκονται στα πόδια τους.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τους στείλουμε μια αγκαλιά. Είναι πολύ δύσκολο, εμείς είμαστε εδώ για άλλο λόγο, αλλά καλώς ή κακώς οφείλουμε να ενημερωνόμαστε και να μαθαίνουμε τα νέα. Δεν υπάρχουν λόγια, σας ζητώ συγγνώμη. Να στείλουμε την αγάπη μας, το κουράγιο και τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που πονάνε και που μένουν πίσω», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τα βλέμματα όλων προκάλεσαν ανατριχίλα.

Κάτι αντίστοιχα θλιβερό ανακοινώθηκε την Παρασκευή 17/2 σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος πάσχει από μια ιδιαίτερη μορφή άνοιας με την παρουσιάστρια να λυγίζει στον αέρα της εκπομπής (δείτε εδώ την κίνηση, που έκανε νωρίτερα και άφησε άφωνους τους συνεργάτες της).

H οn air συγκίνηση της Δανάης Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

«Συγγνώμη που σε έχω συγκινήσει, αλλά δεν γινόταν να το αποφύγω αυτό το θέμα», είπε ο Άρης Καβατζίκης με τη Δανάη Μπάρκα να λέει συγκινημένη: «Και πολλές φορές μπορεί να υπάρχουν ακόμα και επιστήμονες γιατροί, που υποστηρίζουν ότι είναι μία ξεκούραση του μυαλού. Εννοώ ότι μπορεί να μην είναι και τίποτα και να έτυχε σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι μπορεί να πάει από το γενεαλογικό δέντρο. Σας ζητώ συγγνώμη» είπε η Δανάη Μπάρκα ιδιαίτερα συγκινημένη…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Σας ζητώ συγγνώμη, δεν μπορώ να...» - Συντετριμμένη στον αέρα του MEGA η Δανάη Μπάρκα

Βαρύς θρήνος στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη: «Δυστυχώς συνέβη χθες...»

Share