Γιώργος Γεροντιδάκης: «Παίζουμε ή δεν παίζουμε...» - Το ξεκαθάρισμα του ηθοποιού για την Κάτια Δανδουλάκη

«Η θέση μου είναι πολύ συγκεκριμένη»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Παίζουμε ή δεν παίζουμε...» - Το ξεκαθάρισμα του ηθοποιού για την Κάτια Δανδουλάκη

Το πρωί της Παρασκευής (17/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του ALPHA, «Σασμός» (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις) μίλησε στην πρωινή εκπομπή για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της απεργίας των ηθοποιών, με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα 85, αλλά και την απόφαση της Κάτιας Δανδουλάκη να κρατήσει ανοιχτό το θέατρό της τις ημέρες της απεργίας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη για την Κάτια Δανδουλάκη και την απεργία των ηθοποιών

«Η θέση μου είναι πολύ συγκεκριμένη και γι’ αυτόν τον λόγο συμμετείχαμε στην απεργία. Έγινε μία δημοκρατικότατη διαδικασία – αυτό πρέπει να το τονίσουμε – στην οποία ο καθένας ψήφισε τι ακριβώς ήθελε να κάνει» δηλώνει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

«Εγώ απέργησα και στον Σασμό και στο θέατρο. Όμως, σεβόμενος τη δημοκρατική διαδικασία, ήμουν μειοψηφία και ακολούθησα τον θίασο στο να παίξουμε» πρόσθεσε αμέσως μετά.

Τι απαντά στην απόφαση της Κάτιας Δανδουλάκη να συμμετάσχει τελικά στην 24ωρη απεργία, μετά τα «βέλη» που δέχθηκε από τον καλλιτεχνικό κόσμο;

«Τη δεύτερη φορά, στην 24ωρη απεργία, ακολουθήθηκε η ίδια δημοκρατική διαδικασία, στην οποία ο θίασος ψήφισε αυτή τη φορά να απεργήσει… με την απόλυτη ελευθερία από την κυρία Δανδουλάκη ότι ή παίζουμε ή δεν παίζουμε», αναφέρει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τονίζοντας ότι πρέπει να σεβόμαστε τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Όσον αφορά την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης σχολιάζει: «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στον εργασιακό χώρο και στη ζωή γενικότερα. Το καλό που βγήκε είναι να έχουμε παραδείγματα προς αποφυγή».